Ana SayfaDedikoduBelçim Bilgin'den Evlilik Açıklaması

İlgili Postlar

Belçim Bilgin’den Evlilik Açıklaması

Yılmaz Erdoğan’la boşandıktan sonra evlenmeme kararı alan Belçim Bilgin geçtiğimiz sene yeni bir aşka yelken açmıştı. Geçtiğimiz aylarda Yılmaz Erdoğan’la ilgili yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Belçim Bilgin’den evlilik açıklaması geldi. İşte Belçim Bilgin’in o açıklamaları;

12 Senelik Evlilik Bitti

Evli oldukları dönemde sık sık boşanma haberleriyle gündeme gelen çift bir soruya Boşanıyorlar” dediler, dediler, boşandık. Hatta bir röportajımızda seninle, “Bu kadar söylüyorlar sonunda olacak!” yanıtını vermişti ki o haber 2018 yılında ne yazık ki gerçek oldu. 12 senedir mutlu bir evlilik sürdüren Belçim Bilgin ve Yılmaz Erdoğan çifti 2018 senesinde ani bir kararla boşandı.

Belçim Bilgin’nin Evlilik Ve Özel Hayatıyla İlgili Çok Çarpıcı Rörortajı

“Ruhuma Dokunan Bir Şey Var”

Boşandıktan sonra özel hayatını gözlerden uzak tutan ünlü oyuncu bir süre kimseyle görüşmemişti. Geçtiğimiz sene Alfredo Di Blasio’ya kaptıran Belçim Bilgin ilişkisini gizleme gereği duymamıştı. Ancak Yılmaz Erdoğan‘ın yayınladığı “Bin Aşık Yılı Uzakta” kitabında Belçim Bilgen’e dördüncü yıl dönümlerinde yazdığı “En Çok Suya Benzeyen” şiiri de koyması ünlü oyuncuyu çok duygulandırdı. Geçtiğimiz aylarda objektiflere yakalanan ve şiir hakkında ne hissettiği sorusuna “Sizce ben kitabı daha önce okumamış olabilir miyim?” yanıtı veren Belçim Bilgin “Ruhuma dokunan bir şey tabii ki. Lütfen başka bir şey sormayın” yanıtını verdi.

Yılmaz Erdoğan Kimdir?

Belçim Bilgin’den Evlilik Açıklaması

Boşandıktan sonra bir daha evlenmeme kararı alan Belçim Bilgin geçtiğimiz gün Nurgül Yeşilçay’ın sergisinde görüntülendi. Kanal D’de yayınlanan “Hekimoğlu” dizisiyle ekranlara gelen ünlü oyuncu evlilik soruları karşısında “Neden evleneyim? Hayat böyle büyük cümleleri sevmez ama evlenmeyi düşünmem.” yanıtı verdi.

Belçim Bilgin Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler