Ana SayfaÜnlülerFerat Üngür Sızı'yı Dinleyicilerine Sundu

İlgili Postlar

Ferat Üngür Sızı’yı Dinleyicilerine Sundu

O Ses Türkiye yarışmasının 2019 yılı şampiyonu olan ve büyük kitleye yayılarak başarı kazanan Ferat Üngür Sızı’yı Dinleyicilerine Sundu

O Ses Türkiye’nin 2019 sezonunda şampiyon olan ve sesini büyük kitlelere duyurmayı başaran Ferat Üngür, daha önce “Yare Gideyim” ile dinleyicisi karşısına çıkmıştı.

Ferat Üngür “Yare Gideyim” İle Karşınızda

Ferat Üngür Kimdir?

Ferat Üngür Sızı’yı Dinleyicilerine Sundu

O Ses Türkiye’nin 2019 yılının şampiyonu olarak hafızalara kazınan ve “Yare Gideyim” ile gönüllere giren Ferat Üngür, Sızı’yı dinleyicilerine sundu.

Çalışmalarına hiç ara vermeden devam eden ve Murat Boz’la birlikte başarılı bir ‘Leylim Ley’ yorumu yayımlayan Ferat, akabinde üç şarkılık “Zaman” adlı mini albümünü dinleyicilerle buluşturmuştu.

Üngür, son olarak 14 Şubat’ta Sızı albümünün adeta habercisi olan Seda Sayan ile birlikte ortak çalışmaları olan Gerçekçi Ol şarkısını yayımladı. Sızı albümünde de yer alan “Gerçekçi Ol” şimdiye kadar dijital ortamlarda büyük bir beğeni topladı.

Ferat Üngür albümü hakkında hislerini açıkladı:

SIZI, müzikal tarihimin özeti niteliğinde bir albüm oldu. Bu albüm, arabesk dinlediğim gençlik dönemlerinden ve Anadolu rock, pop ve Türk Halk müziği dinleyip geliştiğim yıllardan kesitler sunuyor. Ülkemizde dinlenilen her tarzı içeren bir albüm oldu. Bizler geçmişmizle varız; onunla şekillenir, onunla hayaller kurar ve bu hayalleri amaç ediniriz. Dinlediğim tarzları bir arada ve bir albümde sunmak da müzikle ilgili hayallerimin arasındaydı ve bugün bu hayalime ulaştım. Lakin, hayallerin gerçekleşme süreci elbette ki sancılıdır ve bu yüzden albüme ‘Sızı’ adını verdim. Hem bu hayal inşa edilirken yaşanılan sürece bir gönderme, hem de her insanın yüreğinde beslediği ‘sızı’ya şarkılarımla değinmek istedim.

Ferat Üngür Instagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler