Ana SayfaÜnlülerKerimcan Durmaz’dan Ece Erken'e Dava Şoku!

İlgili Postlar

Kerimcan Durmaz’dan Ece Erken’e Dava Şoku!

Ünlü internet fenomeni Dj Kerimcan Durmaz, sosyal medya sayfasından yaptığı bir duyuru ile bugün Söylemezsem Olmaz programından istifa eden ünlü sunucu Ece Erken’e Dava açtığını duyurdu. Tüm Detaylar Haberimizde…

Kerimcan Durmaz’a Mahkemeden Şok Karar!

Ünlü fenomenden’den Ece Erken’e Dava Şoku!

Önceleri sosyal medyada çektiği makyaj videoları ile ünlenen ve sonrasında da DJ’lik kariyeri başlayan Kerimcan Durmaz, uçakta seyir halindeyken çektiği cinsel içerikli görüntüleri yanlışlıkla paylaşmış, büyük tepki çekmiş ve sonrasında hakkında dava açılmıştı.

Fenomen Kerimcan Durmaz artık dava sürecini geride bıraktıktan sonrasında takipçilerinin karşısına Amerika’dan çektiği videolar ile çıkmaya devam etmişti. Hatta Amerikaya yerleştiğine dair dedikodular bile ortaya çıkmıştı.

Kerimcan Durmaz Kimdir?

Kerimcan Durmaz: “Alenen Hakaret Ettiği İçin”

Söylemezsem Olmaz magazin programının ünlü Sunucusu Ece Erken ise evli ve 2 çocuklu avukat sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu’nun yayınladığı ifşa videosuyla, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Ece Erken Kimdir?

Ece Erken, fenomen Kerimcan Durmaz hakkında da “İnanın cinsiyetini bilmiyorum. Makyaj yapan bir erkek. Cinsiyeti ne olduğu belirsiz. Sen kimsin ki beni yargılıyorsun” sözleri Kerimcan Durmaz’ın tepkisini çekmiş ve dava sebebi olmuştu.

Ece Erken Canlı Yayında Söylemezsem Olmaz’dan İstifa Etti!

Kerimcan Durmaz’dan Ece Erken'e Dava Şoku! ile ilgili görsel sonucu

Dün Instagram sayfasının hikaye kısmından son paylaşımla Kerimcan Durmaz, ünlü sunucu Ece Erken’in Söylemezsem Olmaz magazin programında kendisi aleyhine yaptığı açıklamalar sebebiyle Ece Erken’e dava açtığını duyurdu.

İşte Kerimcan Durmaz’ın Ece Erken Hakkındaki Dava Duyurusu!..

kerimcandurmaz-instagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler