Ana SayfaKültür ve SanatMüzikFerat Üngür "Yare Gideyim" İle Karşınızda

İlgili Postlar

Ferat Üngür “Yare Gideyim” İle Karşınızda

Son “O Ses Türkiye” şampiyonu Ferat Üngür “Yare Gideyim” ile karşınızda. Sesiyle beğeni toplayan Ferat Üngür, sesini duyurduğu “O Ses Türkiye” jürileri ve izleyici tarafından çok beğenildi. Kendine has sesiyle özgün müziği anımsatan yorumuyla beğeni toplayan başarılı şarkıcı geçtiğimiz hafta yeni şarkısını dinleyicileriyle buluşturdu.

Müzik Ruhunda Vardı

Ferat Üngür, sanatçı bir ailede büyüdü. Müzisyen bir ailede büyüyen başarılı şarkıcı çocukluğundan beri müzikle hep iç içe yetişti. Zamanla kendini müziğe iyice kaptıran Ferat Üngür, kendine has yorumuyla şarkı söylemeye başladı. O Ses Türkiye yarışmasına katılmadan önce çeşitli mekanlarda sahne alarak müzik hayatında profesyonel olarak çalışmaya başladı. Ferat Üngür yaz sezonunda da yurt içi konserlerine ara vermeden devam etmektedir.

O Ses Türkiye Şampiyonu Ferat Üngür’den Murat Bozla Düet

Leylim Ley Büyük Beğeni Topladı

O Ses Türkiye yarışmasının birincisi olan Ferat Üngür, Murat Boz‘un takımındaydı. Yarışmada birinciliği sonrası ilk olarak Murat Boz’la bir düet çalışmasına imza atan Ferat Üngür, Murat Boz’la birlikte Zülfü Livaneli’nin “Leylim Ley” parçasını yorumladı. Başarılı yorumuyla Ferat Üngür büyük övgü topladı.

Murat Boz Kimdir?

Ferhat Üngür “Yare Gideyim” İle Karşınızda

“Leylim Ley”in ardından yeni bir şarkı için çalışmalara başlayan Ferat Üngür “Yare Gideyim” parçasını geçtiğimiz hafta cuma günü dinleyicisiyle buluşturdu. Tüm dijital platformlarda yayınlanan parça dinleyicisinden büyük bir ilgi gördü. Sözü Mahsum Leventoğlu’nun imzasını taşıyan “Leylim Ley” parçasının aranjesi ise Gürsel Çelik’e ait.

Ferat Üngür Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler