Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerHerkes "Aykut Enişte"ye Gülüyor!

İlgili Postlar

Herkes “Aykut Enişte”ye Gülüyor!

Cem Gelinoğlu’nun sempatik tavrı ve esprili yaklaşımı kısa sürede başarı getirdi ve Elmas’ı beyaz perdeye yönlendirdi. Senaryosu Cem Gelinoğlu ve Giray Altınok’a ait olan Aykut Enişte geçtiğimiz hafta cuma günü vizyona girdi. Film yayınlanmaya başladığından beri herkes “Aykut Enişte”ye gülüyor. İzleyicisinden yoğun ilgi gören film başarılı oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

Senaryo Övgü Topladı

Geçtiğimiz haftadan bu yana sinema salonlarını dolduran “Aykut Enişte”nin senaryosu izleyicisinden tam not aldı. Bir aile komedisi olan “Aykut Enişte” olay örgüsünün sıralı dizimi ve rastlantıların komedisiyle izleyenleri kahkaha krizine boğuyor.

Başarılı Kadro

Cem Gelinoğlu ve Giray Altınok’un bir süredir üzerinde çalıştığı “Aykut Enişte” filminin oyuncu kadrosu oldukça dikkat çekici. Ali Erkazan, Güven Hokka, Müfit Kayacan gibi usta isimlerin yer aldığı komedi film vizyona girdiği ilk günden 70 bin izleyiciye yaklaşmasıyla büyük bir başarı elde ederek, gişe filmi olmaya aday oldu.

Ali Erkazan Kimdir?

Herkes “Aykut Enişte”ye Gülüyor!

Sinema sektörüne dahil olduğu 5. senede bir aile komedisini kaleme alarak, kamera karşısına geçen Cem Gelinoğlu, yeni filmiyle izleyicisine keyfili dakikalar yaşattı. Aykut eniştenin hikayesinin anlatıldığı film fenomenleri ve usta oyuncuları bir araya getirerek izleyicilerinden “Tam bir aile komedisi” yorumunu almayı başardı.

Cem Gelinoğlu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler