Ana SayfaÜnlülerBirce Akalay Ölümden Döndü..

İlgili Postlar

Birce Akalay Ölümden Döndü..

Türkiye’nin yetenekli oyuncuları arasında gelen Birce Akalay, ölümden döndüğüyle alakalı yapılan haberleri, Magazin Haberleri’de bomba etkisi yarattı..Güzel oyuncu nedeni ortaya çıkan hastalığı yüzünden ölümden kıl payı kurtulduğu anlaşıldı. Birce Akalay’ın hastalığı neydi? Detaylar Haberimizde..

Birce Akalay Ölümden Döndü..

En son Kanal D ekranlarında izlenilen Benimle Söyle isimli şarkı progranımda sunuculuğu başarıyla yürüten Birce Akalay, başına gelen rahatsızlığı sebebiyle ekranlardan uzaklaşmıştı. Kimsenin nedenini bilemediği hastalığı ortalığa çıktı ve güzel yıldızın ölümlerden döndüğü anlaşıldı.

Birce Akalay ölümden döndü! Gizli hastalığı ortaya çıktı - Sayfa 2

Yetenekli ve güzel oyuncu Birce Akalay, geçtiğimiz ay yakalandığı suçiçeği mikropunun kalp kasına ulaşması sebebiyle hastahaneye kaldırılarak tedavisine başlanmış. Kalbinde yaşadığı sorunlar nedeniyle apar topar yoğun bakım ünitesine kaldırılan güzel oyuncunun tedavisine burada devam edilmiş..
Dostlarının ve hayranlarının kendisi için üzülmemesini isteyerek hastalığı saklayan ünlü oyuncu Birce Akalay, zorlu tedavi sürecini atlatmış ve kalbinin eskisi gibi sağlıklı olması için tedavisine devam edildiği öğrenildi.
Birce Akalay ölümden döndü! Gizli hastalığı ortaya çıktı - Sayfa 4

Bir ce Akalay:”Gündelik İşler Yaparken Bile Yoruluyorum”

Ünlü oyuncu Birce Akalay yakın bir dostuna; “gündelik işler yaparken bile yoruluyorum” dediği öğrenildi..yakın arkadaşının yanında kalıp belli bir süre istirhatte kalacağı öğrenildi.

Birce Akalay’ın tedavisi devam ederken, ölümlerden döndüğünü öğrenen hayranları şok olurken, üzüntülerini sosyal medya hesaplarından ifade ederek ünlü oyuncuya mesajlar gönderiler.

Birce Akalay’ın özellikle Arap ülkeleri başta olmak üzere yurtdışında da oldukça fazla olan hayranları, ünlü sanatçıya şifa dualarını ettiler..

Birce Akalay: ‘Kalbimden Teşekkür Ediyorum”

Hayranlarının bu yoğun ilgisine tepkisi kalamayan Ünlü oyuncu Birce Akalay, “Hepinizi görüyorum ve kalbimden teşekkür ediyorum. Benim de sizi çok sevdiğimi unutmayın. Artık gayet iyiyim. Geçti gitti..” ifadeleriyle sosyal medya hesabından tüm hayranlarına mesaj yazdı.

Birce Akalay ölümden döndü! Gizli hastalığı ortaya çıktı - Sayfa 7

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler