Ana SayfaÜnlülerKüçük Yıldız Akdeniz Turunda

İlgili Postlar

Küçük Yıldız Akdeniz Turunda

Ekranların sevilen küçük yıldızı İsabella Damla Güvenilir tatil için bir geziye çıkıyor. Yeni yerleri gezmeyi planlayan küçük yıldız Akdeniz turunda. Küçük yaşına rağmen büyük başarılara imza atan Damla Güvenilir gelecek hedeflerini de yavaş yavaş oluşturmaya başladı.

Yaşı Küçük Oyunculuğu Etkileyici

Kanal 7 ekranlarının sevilen günlük dizisi “Elif” izleyicisinden büyük bir ilgi gördü. Dizide en çok dikkat çeken ise diziye ismini veren “Elif” karakterinin sergilediği oyunculuk performansı oldu. Asıl adı Isebella Damla Güvenilir olan başarılı oyuncu adayı şimdiden performansıyla izleyicileri kendine hayran bırakmayı da başardı.

Elif Dizisinin Küçük Yıldızı “İsabella Damla Güvenilir” Güçlerini Açıkladı!

Okulunu Aksatmıyor

Küçük yıldız oyunculukta olduğu kadar derslerinde  de oldukça başarılı. Hocaları tarafından matematik dehası olarak tanımlanan Damla Güvenilir’in okuldaki ders notları da oldukça etkileyici. Küçük yaşına rağmen hem okulu, hem de iş hayatını bir dengede yürütmeyi başaran Damla Güvenilir bu tutumuyla birçok kişiye de ilham kaynağı oldu.

Küçük Yıldız Akdeniz Turunda

Okulun ve dizinin ara vermesiyle birlikte genç oyuncu adayı için tatil zamanı da başladı. Yoğun bir sene geçiren İseballa Dama Güvenilir, ailesiyle birlikte bayram tatilini değerlendirmek için Akdeniz turuna çıkıyor. Birçok yeri gezmek istediği bilinen Damla Güvenilir’in Akdeniz’den başlayarak her yeri gezmeyi planladığı öğrenildi.

İsasbella Damla Güvenilir Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler