Ana SayfaKültür ve SanatMüzikBerksan "Yeni Biri"ni Buldu!

İlgili Postlar

Berksan “Yeni Biri”ni Buldu!

Başarılı şarkıcı Berksan uzun zaman sonra yeniden bir proje için ekran karşısına geçti. Özlenen şarkıcı Berksan “Yeni Biri”ni buldu. Yaza damgasını vurmaya hazırlanan Berksan yeni projesinin klibiyle oldukça iddialı bir çıkış yakalayacağa benziyor.

Çarpıcı Altyapı

Başarılı şarkıcı Berksan, her şarkısında yeni bir altyapı ile sevenlerinin karşısına çıkıyor. Müziğin yeniliklerine açık olan ve güzel işlere imza atan şarkıcının “Yeni Biri” şarkısı için seçmiş olduğu altyapı da oldukça ilgi çekici. Elektronik altyapıya sahip olan “Yeni Biri” radyolarda yayınlanmaya başladığından beri dinleyiciler tarafından büyük ilgi gördü.

Berksan’ın Biri Karım Biri Metresim Benzetmesi!

Berksan “Yeni Biri” İçin Kamera Karşısına Geçti

Berksan yeni şarkısı olan “Yeni Biri” için geçtiğimiz günlerde kamera karşısına geçerek klip çalışmalarına başladı. Çekimi tam 18 saat süren klipte Berksan bir aşk adamını canlandırıyor. Senaryosuyla da oldukça başarılı olan klipte dinleyicileri macera dolu dakikalar bekliyor. Klipte Berksan’a kardeşi Tunç Berkay eşlik etti.

Berksan “Yeni Biri”ni Buldu!

Berksan’ın merakla beklenen klibi dün sevenleriyle buluştu. Büyük bir beğeniyle karşılanan şarkının klibinin fotoğrafları ise Ersen Yiğit’e ait. Klibin macera dolu sahneleri İstanbul’un çeşitli semtlerinde çekildi. Sözleriyle dikkat çeken şarkının sözleri Berksan’a, düzenleme ve aranjesi ise Tunç Berkay’a ait.

Berksan Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler