Ana SayfaÜnlülerSerel Yereli Takipçilerini Kızdırdı..

İlgili Postlar

Serel Yereli Takipçilerini Kızdırdı..

Kanal D ekranlarında yayınlanan Bodrum Masalı dizisiyle ününe ün katan güzel oyuncu Serel Yereli, sosyal medya takipçilerini kızdıracak yorumda bulundu. Ünlü oyuncu neden bu şekilde cevap verdi?Detaylar Haberimizde..

Serel Yereli’nin Dikkat Çekici Paylaşımı!

Serel Yereli Takipçilerini Kızdırıcak Ne Yaptı?

24 yaşındaki genç oyuncu Serel Yereli, sosyal medya hesaplarını aktif kullanan ünlüler arasın geliyor. Son zamanlarda aldığı fazla kilolar hakkında takipçilerinde eleştiri alan Serel Yereli, sonunda patladı.

Serel Yereli kimdir?

Serel Yereli, takipçilerinin sorularını yanıtladı

Serel Yereli: “İnsanlara Ne Diyebilirim ki? Ağzı olan konuşuyor”

Müzik albümü için Londra’da yaşayan Serel Yereli, kısa bir süreliğine Türkiye’ye dönmüş ve erkek arkadaşıyla bir mekan çıkışı magazin habercilerine görüntü vermek istemedi.

Fotoğraf vermek istemeyen oyuncu, son dönemlerde yapılan sosyal medyadaki eleştiriler sorulunca, “İnsanlara ne diyebilirim ki? Ağzı olan konuşuyor” ifadeleriyle yanıtladı.

Serel Yereli: “İnsanların Üstüne Gitme”

En son bir takipçisi ünlü oyuncuya, ”İyice şişko oldun. Patates gibisin. Şarkı söylerken itici görünüyor” ifaleriyle eleştiride bulunmuş ve bu eleştirilerin ardı arkası kesilmemişti.

Güzel oyuncu is takipçisine  ”Evet kilo aldım. Sana bir güzellik borcum mu var? İnsanların üstüne gitme’‘ sözleriyle cevap vermiş ve tepkilere davetiye çıkarmış oldu.

Oyuncu Serel Yereli, son olarakda aşağıdaki mayolu fotoğrafını kendi Instagram’ın dan yayınlayarak yapılan kilolu eleştirilerine cevap vermişti.

Eleştirilere mayolu cevap vermişti! Serel Yereli takipçilerini kızdıracak! - Sayfa 6

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler