Ana SayfaKültür ve SanatMüzikKaan Orkun "Allah Versin"

İlgili Postlar

Kaan Orkun “Allah Versin”

Müzik dünyasının en yeni isimlerinden olan Kaan Orkun “Allah Versin” ismini verdiği ilk şarkısını yayınlayarak müzik dünyasına giriş yaptı. Geçtiğimiz hafta tüm müzik marketlerden ve dijital platformlardan izleyicisiyle buluşan şarkı müzik severler tarafından tam not aldı. Dinleyiciler şarkının klibi için şimdiden yoğun bir talep içerisine girdi.

İlk Şarkı İçin Heyecanda Büyük

Henüz 25 yaşında olan Kaan Orkun’un ilk şarkısı için heyecanı da epey fazla. Uzun süredir üzerinde çalıştığı ve büyük bir emek verdiği şarkıyı dinleyicileriyle buluşturan Kaan Orkun şarkısı için birbirinden başarılı isimlerle çalışmalar yürüterek, stüdyoya girdi.

Müzik Onun Çocukluk Hayali

Müziğe olan ilgisi küçük yaşlarda başlayan Kaan Orkun‘un müzik sektörüne profesyonel bir giriş yaparak ilk şarkısını yayınlamanın çocukluk hayali olduğunu dile getirdi. İlk konserini altıncı yaş gününde verdiğini söyleyen Kaan Orkun, “Kendimi bildim bileli şarkı söylüyorum” diyerek, “Hayatta ne yapmak istiyorsun?” sorusuna “Şarkı söylemek istiyorum’ dedim. 25 yaşındayım, hala aynı şeyi istiyorum!” sözleriyle heyecanını dile getirdi.

Kaan Orkun Kimdir?

Kaan Orkun “Allah Versin”

Kaan Okrun DMC müzik etiketini taşıyan şarkısı için başarılı isimlerle çalıştı. Şarkının kapak fotoğrafları için Lara Saygın’ın objektifinin karşısına geçen Kaan Orkun’un, “Allah Versin” parçasının sözleri Seda Akay bestesi ise Niran Ünsal’a ait.

Niran Ünsal Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler