Ana SayfaBurçlarBu Yaz Magazin Dünyasını Bekleyenleri Kaan Soyluhan Anlattı!

İlgili Postlar

Bu Yaz Magazin Dünyasını Bekleyenleri Kaan Soyluhan Anlattı!

Kaan Soyluhan astroloji dünyasının başarılı isimleri arasında dikkatleri üzerine çekiyor. İsabetli yorumlarıyla bu yaz magazin dünyasını bekleyenleri Kaan Soyluhan anlattı. Bu yaz evlenecek olan ünlü çift kim? Hangi ünlü çiftin arasına ihanet girecek? İşte Kaan Soyluah’ın yorumları…

“Bu Fal Değil Astroloji”

Astrolojinin insan oğlunun var olduğu ilk dönemlerden beri hayatımızın bir parçası olduğunu anlatan Kaan Soyluhan, kendisine falcı diyenlere de yanıt verdi. Yaptığı işin bir fal olmadığını, falın Kuran’ı Kerim’de de yasak olduğunu ve Kuranı Kerim’de ki 85. surenin adı olduğunu anlatan Kaan Soyluğan yaptığı yorumların tamamen astrolojiye dayandığını açıkladı.

Astrolojiyi Uzmanlıkla Ele Alıyor

Kaan Soyluhan astroloji alanında birçok araştırma yapmış. Kuran-ı Kerim’de yer alan 85. surenin gökyüzünün burçlarına yeminle başladığı için bu sürenin BurûcSûresi adını aldığını anlattı. Kutsal kitapta yer alan bu sürenin astroloji bilimiyle uğraşanlar için yol gösterici olduğunu açıklayan Kaan Soyluhan bu yaz magazini neler beklediğini anlattı.

Bu Yaz Magazin Dünyasını Bekleyenleri Kaan Soyluhan Anlattı!

Yaptığı detaylı değerlendirmeler sonrası Kaan Soyluhan, bu yaz sanat camiasında çok sevilen genç kızların sevgilisi olan bir sanatçıyla, başarılı ve sevilen bir oyuncunun dünya evine gireceğini söyledi. Bu olayın gündeme bomba gibi düşeceğini söyleyen Kaan Soyluhan evliliğe eş zamanla bir boşanma haberinin de herkesi şaşırtacağını söyledi. Boşanmanın nedenin bir ihanet olacağını açıklayan Kaan Soyluhan bu olumsuz sürecin uzun bir vadeye yayılacağını, ancak tüm bu olumsuzluklardan sonra, Türk sanatçılarından birinin yurt dışında bir projeye imza atarak adından dünya çapında bir övgüyle bahsettireceğini, sevenlerini ve ülkesini gururlandıracağını söyledi.

Kaan Soyluhan Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler