Ana SayfaDedikoduMustafa Sandal Aldatma İddialarına Cevap Verdi..

İlgili Postlar

Mustafa Sandal Aldatma İddialarına Cevap Verdi..

Bir süredir Melis Sütşurup ile birlikte olan ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, geçenlerde Fransa Cannes tatili sırasında bir kadınla görüntüleri magazin haberleri’ne düşmüş ve ikilinin arasın açılmıştı. Ünlü şarkıcı aldatma iddiaları hakkında açıklama yaparak son noktayı koydu. Mustafa Sandal neler söyledi?..Detaylar Haberimizde..

Mustafa Sandal Aldatma İddialarına Cevap Verdi..

Mustafa Sandal çocukların annesi Emina Jahovic ile olan evliliğini sonlandırdıktan sonra pek çok güzelle adı anılmış, sonunda ünlü güzel Melis Sürşurup ile beraber olmaya başlamışdı.

Mustafa Sandal Kimdir?

mustafa sandal melis sütşurup ile ilgili görsel sonucu

Melisa Sütşurup Kimdir?

Geçtiğimiz günlerde Mustafa Sandal gittiği Fransa Cannes tatili esnasında sevgilisi Melis Sütşurup’u bir kadınla aldattığı öne sürülmüş hatta fotoğrafları yayınlanmıştı. Aldatma iddiaları hakkında açıklama yapan ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, sevgilisi Melis Sürşurup ile ilişkilerinin devam ettiğini anlattı..

Mustafa Sandal: “Dedikodular Çok Çirkin”

Posta gazetesinin yaptığı özel habere göre; Hayranı tarafından fotoğraflarının çekilmesi ile Magazin basınında aldatma haberleri yansıyan ünlü popçu Mustafa Sandal evvelki gece Etiler’de bir mekanda haberciler tarafından görüntülendi. Çıkan iddialara yanıt veren ünlü şarkıcı; “Dedikodular çirkin. Melis ile ilişkimiz devam ediyor” e konuştu.

Sevgilisi Melis Sütşurup'u aldattığı söylenen Mustafa Sandal iddialara son noktayı koydu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler