Ana SayfaKimdirİsabella Damla Güvenilir Kimdir?

İlgili Postlar

İsabella Damla Güvenilir Kimdir?

Elif dizisinin başrol oyuncusu İsabella Damla Güvenilir kimdir? Kanal 7 ekranlarında yıllardır rol aldığı ‘Elif’ dizisi ve karakteriyle sevilen küçük oyuncu İsabella Damla Güvenilir kaç yaşında? Aslen nerelidir? İsabella Damla Güvenilir hakkında merak edilenler sizlerle…


Bugün Doğan Ünlüler

İsabella Damla Güvenilir kaç yaşında? İsabella Damla Güvenilir aslen nereli? İsabella Damla hangi burç?

İsabella Damla Güvenilir, 18 Ocak 2009’da Amerika-New York’ta doğmuştur. Annesi Yurdanur Güvenilir tarafından aslen Trabzonlu, babası tarafından ise Arnavut göçmeni olan küçük oyuncu Oğlak burcudur.

İsabella Damla Güvenilir kimdir? Damla Güvenilir kimdir?

Yılın 6 ayı Türkiye’de, 6 ayı ise Amerika’da yaşayan bir ailenin kızı olan İsabella Damla, henüz 4 yaşındayken ailesiyle birlikte Türkiye’deki bir yakınlarının düğüne gittiklerinde; örgülü saçları masum ve güzel yüzüyle, prodüksiyon işinde çalışan bir akrabalarının dikkatini çekmiştir. Düğünde keşfedilen küçük oyuncu, henüz 4,5 yaşında oyunculuk serüvenine başlamıştır.

Şu an, İstanbul-Şile’de mütevazı ve organik bir köy hayatı yaşayan Güvenilir, yine köy okulunda eğitim hayatını sürdürmektedir. Nazlı Güvenilir adında bir ablası vardır.

Green Yapım tarafından çekilen Elif dizisinin ilk çekimlerinde, küçük yıldızın; mimikleri, ezber kabiliyeti ve oyunculuk yeteneği çok beğenilmiştir ve başrol için uygun bulunmuştur.

15 Temmuz 2014 yılında yayın hayatına başlayan ve Kanal 7 ekranlarının fenomeni olan Elif dizisine başrol oyuncusu olarak seçilen küçük oyuncu; halen aynı dizinin başrolünde oyunculuğunu sürdürmektedir. Dizi filmin acıklı hikayesiyle izleyicileri hem ağlatmış hem de kendisine hayran bırakmış olan İsabella, 7’den 70’e tüm izleyicilerin sevgisini kazanmıştır.

Elif dizisi, ülkemizde olduğu gibi yurt dışında da reyting rekorlarına imza atmaktadır. İlk önce, İspanyolca dublajı yapılan dizi film, birçok dünya ülkesinde de büyük beğeniyle izlenmeye devam etmektedir. Kolombiya, Peru ve Arjantin gibi Latin Amerika ülkeleri başta olmak üzere; Endonezya, Makedonya, Bosna Hersek, Sırbistan, Estonya gibi ülkelerde de izlenme rekorları kırarak büyük başarılara imza atmıştır. Elif dizisi, toplamda 36 ülkeye satılmış ve halen de yayın hayatına devam etmektedir.

Arjantin, Türk Dizilerinin Esiri Oldu!

Başarılı oyuncu Güvenilir, canlandırdığı Elif karakteri ve mesleği hakkındaki açıklamalarında; “Bu yaşımda mesleğimi seçeceğimi tahmin bile edemezdim. Bir karaktere hayat vermeyi seviyorum.” demektedir. Damla Güvenilir; oyunculuk yeteneğinin yanı sıra çizim ve matematik kabiliyeti de yüksek olan başarılı bir öğrencidir. Gelecekte, ünlü bir sinema yıldızı olmayı hedefleyen küçük oyuncunun; ayrıca Pokito TV adlı bir Youtube kanalı vardır.

İsabella Damla Güvenilir; bu yıl Elif dizisinin 4. Sezonuyla izleyiciler karşısına çıkmıştır. Ekranların fenomen dizisi; 755. bölümüyle sezon finali yaparak, 2018-2019 yayın döneminde 5. Sezonuyla, başrol oyuncusu Güvenilir’in başarısını taçlandırmaya devam edecek.

Rol Aldığı Dizi Filmler

  • Elif (2018-2019-5. Sezon)
  • Elif (2014-2018-4 Sezon)

 

 

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler