Ana SayfaKimdirDominik'te öldürülen Survivor çalışanı Alper Baycın kimdir?

İlgili Postlar

Dominik’te öldürülen Survivor çalışanı Alper Baycın kimdir?

Dominik’te öldürülen Survivor çalışanı Alper Baycın kimdir? Acun Ilıcalı’nın ekibinde görev yapan Alper Baycın, hain bir saldırıda öldürüldü. Ilıcalı’nın kötü haberi üzüntü içinde verdiği Alper Baycın kim? Alper Baycın kaç yaşında? Nerede dünyaya geldi? Detaylar haberimizde…

Son dakika: Survivor çalışanı Dominik’te öldürüldü! Acun Ilıcalı açıkladı…


Bugün Doğan Ünlüler

Alper Baycın kimdir? Kaç yaşında? Nerede dünyaya geldi?

Survivor’da kameraman olarak görev yapan Alper Baycın, henüz 24 yaşındaydı. Antalya’da dünyaya gelmişti. Baycın, Yakın Doğu Üniversitesi Radyo TV ve Sinema Bölümü’nden mezun olmuştu. Hayatının baharında, kariyerinin başındaydı. Alper Baycın, nişanlı ve evlenmek üzereydi.

Alper Baycın nasıl öldü?

Alper Baycın, iş çıkışı sokak ortasında yürürken aniden iki kişinin saldırısına uğradı. Çıkan arbede sonucunda kalbinden bıçaklandı ve hayatını kaybetti.

Alper Baycın neden öldürüldü?

İş yerinden ayrılan Alper Baycın, sokakta yürürken iki kişinin sandırısı ile öldürüldü. Saldırganlar, Alper Baycın’ın çantasını gasp etmeye çalıştı. Ancak, Baycın çantasını vermek istemedi ve direndi. Yaşanan boğuşma sırasında, saldırganlar Alper Baycın’ı kalbinden bıçaklayarak öldürdü.

Acı haberi Acun Ilıcalı duyurdu

Acun Ilıcalı, Alper Baycın’ın ölüm haberini sosyal medya hesabından yaptığı “Değerli çalışma arkadaşımız, genç kardeşim Alper Baycın’ı hain bir saldırı sonucu kaybettik. Yaşadığımız acı ve üzüntüyü kelimelerle tarif edemem. Ailesine ve sevdiklerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanın cennet olsun Alper Kardeşim.” paylaşımı ile duyurdu.

Acun Ilıcalı kimdir?

Yayın iptal edildi

Survivor’ın Kıbrıs’ta 27 Haziran akşamı gerçekleşmesi planlanan yayını iptal edildi. Acun Ilıcalı, kararını şu sözlerle aktardı: Çok üzücü bir olay yaşadık. Ekip olarak iş arkadaşımızı, kardeşimizi sevgilisi Alper’imizi haince bir saldırı sonrası Dominik’te kaybettik. Ekip olarak çok üzgünüz. Bizim projelerimizde yer alan televizyonculukta geleceği olan bir kardeşimiz. Kadere çok inanan biriyim ama böyle ani bir durum yaşadığımız zaman bizim için büyük bir yıkım oluyor. Ekip olarak çok konuşacak durumda değiliz. Buradan bütün ailesine sabırlar diliyorum. Bu durumda bir yayın yapmamız söz konusu değil. Sizden özür dileyerek yayını burada kapatıyoruz. Acun Ilıcalı, Survivor yarışmacıları ve ekip çalışanları, Alper Baycın’ın öldürülmesi ile büyük üzüntü yaşadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler