Ana SayfaDizilerArjantin, Türk Dizilerinin Esiri Oldu!

İlgili Postlar

Arjantin, Türk Dizilerinin Esiri Oldu!

Arjantin’de Türk dizisi rüzgarları esiyor. Latin Amerika ülkelerinde son yıllarda, Türk dizileri büyük beğeniyle izleniyor. Bu ülkelerden birisi olan Arjantin’de ise pembe diziler oldukça revaçta. Ülkemizde bir zamanlar beğeniyle izlenen ve de halen yayın hayatına devam eden dizi filmler, Arjantin’de reyting rekorları kırmaya devam ediyor.

Elif Dizisi-Isabella Damla Güvenilir

90’lı yıllarda, ülkemizdeki TV kanallarında hafta içi her gün yayınlanan, Latin Amerika ve özellikle de Brezilya yapımı diziler çok popülerdi ve yüksek reyting alıyordu. Son yıllarda ise devir tersine döndü. Türk yapımı diziler ve oyuncuları, Latin Amerika ülkelerinde büyük beğeni alıyor ve oldukça fazla hayran kitlesine sahipler. Hatta reytinglerde de ilk sırada yer alıyorlar.

Engin Akyürek ve Çağan Irmak Yakında Vizyona Girecek Olan “Çocuklar Sana Emanet” Hakkında Konuştu

Latin Amerika’da, Türk Dizileri İzlenme Rekoru Kırıyor!

Latin Amerika medya sektörünün haber dergisi olan TTVNEWS’ten alınan bilgilere göre Arjantin’in önde gelen TV kanalı olan Telefe’de, Türk yapımı diziler reytinglerde zirvede yer aldı. Özellikle de “Muhteşem Yüzyıl” ve “Elif” dizileri bu yıl; Ocak, Şubat ve Mart aylarında reytinglerde zirvelerde yer aldı.

Latin Amerika’da, artık kendi yaptıkları dizi filmler değil; Türk dizileri reyting rekorları kırıyor. Sadece Arjantin de değil bütün Latin Amerika’da Türk dizileri en popüler yapımlar olarak göz dolduruyorlar. Ülkemizde halen yayın hayatına 4. Sezonunda devam eden Elif isimli küçük bir kızın acı dolu hayatının anlatıldığı “Elif” dizisi, Arjantin halkını ekranlara bağlarken; “Muhteşem Yüzyıl” dizisi ve de “Kanuni Sultan Süleyman” seyircilerin vazgeçilmezi oldu.

Elif Dizisinin Kerem’i Nevzat Can’dan Çarpıcı Açıklama: Görücü Usulüyle Evleneceğim!

Ekranlardaki Güzel Tehlike!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler