Ana SayfaDizilerKadın dizisi izleyicisi: Bizimle dalga geçtiniz yeter!

İlgili Postlar

Kadın dizisi izleyicisi: Bizimle dalga geçtiniz yeter!

Uzun süredir reyting listesinde zirveye adını kazımak için bomba gibi ilerleyen Kadın isimli sevilen dizi, 23. bölümü ile izleyicisini çileden çıkardı. İzleyiciler, dizinin bu bölümü için zirveye taşıdıkları diziye verdi veriştirdi. İşte detaylar…

Kadın Dizisine Tepkiler Çığ Gibi!

FOX TV ekranlarında yayınlanan sezonun en iddialı dizilerinden biri Kadın dizisi, sonunda izleyiciyi çileden çıkardı. Reyting listesinde zirvenin sahibi olan Kadın dizisinin 23. son bölümü, “Bizimle dalga geçtiniz yeter” isyanlarına neden oldu.

Kadın Dizisi Oyuncu Kadrosu

Kadın dizisi izleyiciyi kızdırdı

Japonya’nın The Woman isimli dizisinden uyarlanarak Kadın dizisi olarak FOX TV ekranlarında yayınlanan Kadın dizisi, her hafta reyting listesinde zirvenin sahibi oluyor. Ancak, son bölümden sonra zirvede sallanmaya başladığının sinyalleri geldi. Eşi Sarp’ın kaybolmasının ardından iki çocuğu ile hayatın tüm zorluklarına karşı mücadele eden, ailesinden de destek alamadan bir yapak misali oradan oraya savrulan Bahar’ın hikayesini konu alan Kadın dizisi, kısır döngüye girdi. Dizinin orjinal versiyonunda 13 bölüm süren dizi, ülkemizdeki versiyonunun daha da uzun olması ile izleyiciyi sıkmaya başladı.

Sarp ve Şirin heyecanlandırmıştı, ama yine olmadı

Kadın dizisini reyting listesinde zirveye çıkaran izleyici, 23. son bölümde olayların hala daha ilerlememesi, herhangi bir heyecanlı anın yaşanmaması ile kızdı. Son olarak Sarp ve Şirin’in karşılaşması bir an olsun heyecan yaratırken, bu anın dizinin son sahnesi olması kızdırdı.

Kadın izleyicisi çıldırdı: Resmen dalga geçtiniz

Dizinin izleyicisi, dizide bir heyecan kalmamasını eleştirdi ve sosyal medyada yorumlarda bulundu. İşte Kadın dizisi için sosyal medyada yapılan bazı izleyici eleştirileri: “Fragmanı izlesek yetecek!”, “Amma uzattınız yahu!”, “Hakikaten çok uzadı sıkıcı olmaya başladı!”, “Resmen bizim dalga geçtiniz!”, “Sakız gibi uzadı bu Sarp konusu!”, “Bahar’ın ayakkabı bağlama sahnesini bile çekmişsiniz sahne doldurmak için!”, “Artık fragmandan takip ediyorum, daha mantıklı oldu!”

Reytingler düşebilir

Reyting listesinin zirve sahibi Kadın dizisi, böyle giderse izlenme oranlarında düşüş yaşayacak gibi görünüyor.

Kadın dizisinin geçen hafta yayınlanan son bölümünde, Bahar’ın arkadaşlarının Şirin’den intikam alma sahnesi olay yaratmıştı. İzleyiciler, Bahar’ın hakkını savunan arkadaşlarının Şirin’in dövme sahnesi ile heyecan duymuştu.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler