Ana SayfaDizilerGülse Birsel açıkladı! Jet Sosyete bu hafta neden yayınlanmadı?

İlgili Postlar

Gülse Birsel açıkladı! Jet Sosyete bu hafta neden yayınlanmadı?

Pazar günlerinin fenomen dizisi Jet Sosyete’nin, bu haftaki yeni bölümü yayınlanmadı. Dizinin tutkunları, merakla bekledikleri yeni bölümü ekranda göremeyince şoke oldu. Jet Sosyete yayından kaldırıldı mı? soruları ayyuka çıktı. Merak edilen sorunun yanıtını, dizinin senaristi ve oyuncusu olan Gülse Birsel verdi. Gülse Birsel’in açıklaması haberimizde…

Jet Sosyete’ye Sürpriz Konuk Oyuncu

Jet Sosyete neden yayınlanmadı?

Star TV ekranlarında her Pazar akşamı yayınlanan Jet Sosyete isimli sevilen dizinin, dün akşam yayınlanması gereken yeni bölümü yayınlanmadı. Dizinin yeni bölümü yerine, eski bölümlerden bir derleme ekrana geldi. İzleyiciler yeni bölümü beklerken eski bölümler ile karşılaşınca büyük bir şok yaşadı. Peki, Jet Sosyete dizisinin yeni bölümü neden yayınlanmadı? Yoksa Jet Sosyete dizisi yayından kaldırıldı mı? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Tüm bu soruların yanıtını, dizinin senaristi ve oyuncusu Gülse Birsel verdi.

Gülse Birsel kimdir?

Jet Sosyete dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Sosyal medya hesabından bir açılama paylaşımı yapan Gülse Birsel, paylaşımında “Soranlar için: Senarist-oyuncu pis bir virüs yüzünden 3-5 gün serum ve iğne yiyerek yattı. Hep nazar. Onun için Jet Sosyete en komik sahnelerden oluşan bir özel bölümle ekrana gelecek. 15 Nisan’dan itibaren yeni bölümlerle her hafta karşınızdayız.” ifadelerine yer verdi.

Adone virüsü kapmıştı

Gülse Birsel, Mart ayının sonlarında Adone virüsü kapmıştı. Yakalandığı hastalığı sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile duyurmuştu. Birsel, paylaşımında “Sindirim sistemime solunum yoluyla adeno virüs girmiş. Bu kadar uzun açıklamalı hastalık mı olur? Ben zaten uzun uzun yazmaktan sıkılmışım! İlaçları damardan çaktılar. İki güne midemdeki kilit çözülür, virüs defolur gider. Size bir şey olmasın. Jet Sosyete Tony’nin dediği gibi ‘Nazar biliyosun’ (Merak edenler olmuş, belirtileri; sindirim sisteminin durması, mide ve bağırsak sorunları, çarpıntı, büyük halsizlik, uyku.) Hastaneye kaldırılmadım, gündüzleri gidip iğnemi, damardan ilaçlarımı alıp, doktoruma görünüp evime dönüyorum iki gündür. Abartıp yakınlarımı telaşlandırmamanızı rica ederim.” diye not yazmıştı.

Gülse Birsel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Jet Sosyete dizisinin yeni bölümlerinin 15 Nisan gününden itibaren yayınlanacağını duyurdu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler