Ana SayfaÜnlülerEkranlardaki Güzel Tehlike!

İlgili Postlar

Ekranlardaki Güzel Tehlike!

Kanal 7’nin sevilen dizisi Elif’te ‘Parla Somer’ karakterine hayat veren başarılı oyuncu Şeyda Bayram, narin yapısıyla izleyicinin karşısına çıksa da aldanmayın! 4 yıldır kick boks yapan Şeyda Bayram’ın kroşelerine aman dikkat!

Kanal 7 ekranlarının, başarıyla 4 sezondur devam eden günlük dizi filmi Elif, birbirinden renkli oyuncularıyla da sürekli gündemde kalıyor. Bu oyunculardan birisi de Şeyda Bayram oldu.

 

“Ruhum oldukça narin ama kroşelerim için aynısını söyleyemeyeceğim”

Elif dizisinin Parla’sı Şeyda Bayram’ın, narin yapısıyla izleyicinin karşısına çıkmasına aldanmayın. 4 yıldır kick boks yapan Şeyda Bayram, “ruhum oldukça narin ama kroşelerim için aynısını söyleyemeyeceğim” ifadesiyle de yaptığı spor açısından, kendi tehlikesini de ifade etti. Güzel oyuncu;

“Spor benim hayatımın her döneminde vardı aslında. Voleyboldan tekvandoya, platesten, yüzmeye birçok alanda deneyimlerim oldu. Fakat kick boks benim vazgeçemediğim bir alan açıkçası. 16 yaşımdan beri dönem dönem yapıyorum ve bu konuda biraz şanslı sayılırım çünkü hep iyi hocalarla çalıştım ve daha da çok sevdim. Profesyonel değilim ama vazgeçemeyeceğim bir hobim.” Dedi.

“Spor benim için yorgunluk değil bir meditasyon”

Elif dizisinin narin görünümlü, tehlikeli güzeli Bayram;

“Son derece aktif ve yoğun bir hayatım var. İş ve okulu eş zamanlı yürütüyorum. Ancak, spor sorumluluk gerektiren veya yorgunluk veren bir şey değil, tam aksine benim için meditasyon” diyerek yoğun temponun stresinden kurtulmanın şifresini de verdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler