Ana SayfaÜnlüler"Gerçekten ölmek isteyen böyle yapmaz. İnanmıyorum!"

İlgili Postlar

“Gerçekten ölmek isteyen böyle yapmaz. İnanmıyorum!”

Caner Toygar’ın intihar girişimi şov amaçlı mıydı? Aslında gerçekten intihar etmek istememiş miydi? Psikolojik sorunlarından dolayı mı intihar girişiminde bulundu? Son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer bulan Caner Toygar’ın intihar girişimi hakkında Milliyet yazarı Özay Şendir bir yazı kaleme aldı. Şendir, Caner’in intiharına inanmayanlardan. Detaylar haberimizde..

Canlı yayında intihar eden Caner Toygar, intihara nasıl sürüklendi? Evlilik programlarına neden katıldı?

Caner Toygar’ın intihar girişimi şov amaçlı mıydı?

Gerçekten intihar etmek mi istedi? Yoksa amacı şov yapmaktı ve bunu başardı mı? Caner Toygar, önceki akşam canlı yayında intihar girişiminde bulunması ile son iki gündür en çok konuşulan isim oldu. Caner’in intihar girişimine üzülen de oldu, bunu bir şov olarak değerlendiren ve kızan da.

Caner Toygar kimdir?

Milliyet yazarı Özay Şendir, Caner Toygar’ın intihar girişimine inanmadığını ifade ettiği bir yazlı kaleme aldı. Şendir, Caner’in sosyal medya hesabından açtığı canlı yayında gerçekleştirdiği intihar girişimi için “Gerçekten ölmek isteyen insanlar bunu canlı yayında söyleyerek yapmazlar, intihar girişimine inanmasam bile ortada psikolojik bir sorun olduğu kesin.” dedi ve düşüncelerini ifade etti.

İşte Özay Şendir’in Caner Toygar’ın intihar girişimine inanmadığını ifade ettiği o yazısı:

15 yıldır ‘damat adayı’ diye hayatımızda olan bir adamdan söz ediyoruz. Ünlenmek için kaset yaptı, televizyon dizilerinde oynadı, yayınlarda bardak kırdı, Kabe’de selfie çekti, daha bir sürü şey yaptı. Geçen sene yine sosyal medya üzerinden intihar edeceğini söylemişti, bu sene yine aynı şeyi söyledi ve sonra yaptı. Gerçekten ölmek isteyen insanlar bunu canlı yayında söyleyerek yapmazlar, intihar girişimine inanmasam bile ortada psikolojik bir sorun olduğu kesin.

Eğer bu adam iyi durumdaysa ve hakkında yapılan haberleri takip edebiliyorsa, şu an krizden çıkmış bir uyuşturucu bağımlısı gibi tatmin olmuş durumdadır. Bilmediği ve düşünemediği şey, bir daha gündem olmak istediğinde intihar girişiminden fazlasını yapmak zorunda kalacağı. Eğer bu adam gerçekten intihar girişiminde bulunduysa ve ölürse, hepimizin suçlanması gerekir. Zira sabun köpüğü ünlüler, biz onları yücelttiğimiz için bu acınası hale geliyorlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler