Ana SayfaSosyeteSosyetik Güzel Özlem Önal'ın Karantina Villası Göz Kamaştırıyor!

İlgili Postlar

Sosyetik Güzel Özlem Önal’ın Karantina Villası Göz Kamaştırıyor!

Uzunca bir zamandır Amerika’de yaşayan sosyetik güzel Özlem Önal, Korona virüs’ün vurduğu New York’tan kaçmak için ultra varlıklıların yaşadığı Shelter Island’a yerleşti. Sosyetik güzel’in yapımcı aşkı Stuart Parr’ın 15 milyon dolarlık ultra lüks karantina evinde olduğu ortaya çıktı. Sosyetik Güzel Özlem Önal’ın Karantina Villası Göz Kamaştırıyor! Detaylar Haberimizde

Sosyetik Güzel Özlem Önal’ın Karantina Villası Göz Kamaştırıyor!

2013 yılından bu tarafa ABD’de yaşamın sürdüren Dedeman Holding’in varisi Özlem Önal, dünyaca ünlü ABD’li aktör Josh Lucas ve Yeni Zelandalı iş adamı Eric Watson ile yaşadığı aşksonrasında kalbini geçen yıl Ağustos’da ünlü yapımcı Stuart Parr’a kaptırmışdı.

‘Southpaw’ adlı filmin ünlü yapımcısı, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada  Özlem Önal ile çekilen romantik fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşıp aşkını tüm dünyaya duyurdu.

Tüm dünyayı etkileyen korona virüs salgını dönemini Amerika’da olan, sosyetik güzel Özlem Önal, yaşadığı New York’taki ölüm oranının korkutan sonuca gelmesi sebebiyle V.I.P karantinasına girdiği ortaya çıktı.

Özlem Önal Shelter Island
Özlem Önal Shelter Island

Takvim gazetesinin yapmış olduğu özel haberine göre, Hollywood film yapımcısı aşkı Stuart Parr’ın Shelter Island isimli bölgedeki ultra lüks malikanesine geçen Özlem Önal, günlerdir birbirinden ünlü yıldızların olduğu Shelter Island adasında karantinada kalıyor.

Karantina’nın Ultra Lüksünü Yaşıyor!

Hollywood’lu sevgilisinin 15 milyon dolar olan (yaklaşık 102 milyon TL) v.i.p. malikanesinde Salgından kaçan Özlem Önal, resmen “Karantinanın bile en  lüksünü o yaşıyor” dedirtti.

2018’den bu yana aşk yaşayan Özlem Önal ile  Stuart Parr’ın, bu yaz için dünya evine gireceği fakat pandemi sebebiyle düğünlerini ertelediği konuşuluyor.

Brooke Shields’den Calvin Klein’e HerKes Orada!

Amerina New York eyaletindeki Long Island’ın yön olarak doğu tarafında kalan Shelter Island’da; Brooke Shields’den Calvin Klein’e birçok ultra zenginin evleri yer alıyor.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler