Ana SayfaÜnlülerOnur Tuna'dan Karantina Evinde Vücud Şov!

İlgili Postlar

Onur Tuna’dan Karantina Evinde Vücud Şov!

Korona salgını sebebiyle evinde karantinada olan yakışıklı oyuncu Onur Tuna, bu zor günlerde sağlıklı beslenmekten ve spor yapmaktan taviz vermedi. Karantina döneminde fazla kilolarından arınan ünlü oyuncu, üstsüz poz vererek fit vücudunu takipçilerinin beğenisine sundu. Onur Tuna’dan Karantina Evinde Vücud Şov! Detaylar Haberimizde..

Onur Tuna’nın Yeni İmajı!

Onur Tuna’dan Karantina Evinde Vücud Şov!

Korona virüs salgını nedeniyle Mucize Doktor adlı rol aldığı dizisinin seti durdurulan başarılı oyuncu Onur Tuna, evine kendisini haps etmişti. Evinde olduğu zamanları boş geçirmeyen Onur Tuna, disiplinli sporuyla formda kalmayı başardı. Onur Tuna’dan Karantina Evinde Vücud Şov!

Onur Tuna Kimdir?

Yakışıklı Oyuncu Üstsüz Poz Verdi

Başarılı oyuncu Onur Tuna, karantina döneminde kilo almadı tam aksine fazla olan kilolarından da kurtuldu. Sosyal medya sayfasından üstsüz poz veren Onur Kaya, kaslı vücudunu sergilediği bu paylaşıma kısa sürede 188 binden fazla beğeni yağdı.

İşte Onur Kaya’nın Vücud Şovu;

Onur Kaya'nın Vücud Şovu
Onur Kaya’nın Vücud Şovu

Onur Tuna ile Gafı Yüzünden Arası Açılan Tuvana Türkay Yan Yana..

“İyice Boz Sinirlerimizi Kardeşim”

Oyuncu Celil Nalçakan’ın, Onur Tuna’nın bu paylaşımına “İyice boz sinirlerimizi kardeşim” notlu espirili yorumu gülümsetti. Onur Tuna’nın olay pozuna takipçilerini de “Karantina yaramış” şeklinde güzel yorumlar yaptılar.

Celil Nalçakan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler