Ana SayfaÜnlülerMerve Özbey'in Makyajsız Hali Beğeni Topladı!..

İlgili Postlar

Merve Özbey’in Makyajsız Hali Beğeni Topladı!..

Ünlü şarkıcı Merve Özbey, karantina günlerinden bu yana sosyal medya hesaplarını daha akrif kullanır duruma gelerek takipçilerini yalnız bırakmıyor. Her paylaşımda onlara evde kalın çağrısı yapan güzel şarkıcı bu sefer makyajsız fotoğrafıyla onlara sürpriz yaptı. Nasılmı ? Detaylar Haberimizde..

Merve Özbey: “Demet Akalına Kırgın Değilim..Aksine…..”

Merve Özbey’in Makyajsız Hali Beğeni Topladı!..

En son sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaparak Teyzesine hayran ünlü şarkıcı korona virüs önlemleri sebebiyle 1 metre mesafe ile teyzemi selamladığını ve evine döndüğünde gizli gizli ağladığını anlatarak Evde kalın çağrısı yapmıştı. Merve Özbey’in duygusal mesajını okumak isterseniz aşağıdaki link den ulaşabilirsiniz…

Merve Özbey: Gizli Gizli Ağladım!

Merve Özbey | Ünlüler, Saç, Sanatçılar

Salgını nedeniyle evinde karantina da olan güzel şarkıcı Merve Özbey, şimdi ise sosyal medya hesaplarından makyajsız bir pozunu yayınlayarak içini döktü.

Merve Özbey'i şaşırtan cevap: Her şey evlenene kadardı

Merve Özbey Kimdir?

Merve Özbey; “Özledik Kucaklaşmayı…..”

31 yaşındaki Merve Özbey, paylaştığı bu fotoğrafa “Özledik gezmeyi dolaşmayı sarılmayı kucaklaşmayı sevdiklerimizle iki sohbetin belini kırmayı…” mesajını ekledi. Merve Özbey’in makyajsız bu fotoğrafına takipçileri tarafından binlerce beğeni yağdı.

İşte Merve Özbey’in O Makyajsız Paylaşımı;

merve

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler