Ana SayfaÜnlülerEvine Kebapçı Çağıran Demek Akalın Eleştiri Yağmuruna Tutuldu

İlgili Postlar

Evine Kebapçı Çağıran Demek Akalın Eleştiri Yağmuruna Tutuldu

Geçtiğimiz senelerde yaşadığı polemiklerle gündemden düşmeyen Demet Akalın son dönemlerde eleştiri yağmuruna tutuluyor. Koronavirüsün neden olduğu karantina sürecinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ve meslektaşlarına eleştirilerle sık sık gündeme gelen Akalın bu kez kendini topun önüne attı. Evine kebapçı çağıran Demet Akalın eleştiri yağmuruna tutuldu.

Karantina Demet Akalın Polemiklerini Başlattı

Geçtiğimiz haftalarda sağlık durumu ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Serdar Ortaç’ın paylaşımları ve sözleri Demet Akalın’ından tepki aldı. Sosyal medyadan “Şimdi daha çok ayakkabın olsa daha çok çantan binlerce ceketin harcayamayacak kadar çok paran olsa nereye gideceksin, nerede giyeceksin. Artık sende herkes gibisin…” paylaşımını yapan Ortaç’a, Akalın’dan ““Ne saçma konuşmalar… Ama olur mu şimdi tam zamanı demagoji yapmanın… Kumarda giden evler vilalar zamanında virüs yoktu! Boş yapmayın!” yanıtı geldi.

Demet Akalın, Okan Kurt Hakkında Çok Özel Açıklamalar Yaptı..

Küfürlü Yanıtı Sosyal Medyaya Damgasını Vurdu

Corona salgının ülkemizde ilk baş gösterdiği dönemlerde Twitter hesabından” Hayyyy ….. sizin zihniyetinize yaaa” tepkisi gelmişti. Geçtiğimiz gün Trend Topic’lerde olan ünlü şarkıcı Twitter’dan bir takipçisine “Affetmiştim a_” yorumunu yapınca bazı takipçileri bu durumu espriye vursa da, bazı takipçileri de Akalın’ı son dönemlerde fazla argo bir üslup kullanmasından dolayı eleştirdi.

Evine Kebapçı Çağıran Demek Akalın Eleştiri Yağmuruna Tutuldu

Geçtiğimiz hafta kızı “Hira” evde sıkıldığı için arabayla dolaştırmaya çıkan Demet Akalın bu kez canı çektiği için evine kebapçı çağırdı. Bu paylaşımıyla günlerdir yaptığı “Evde kal.”, “İzole ol” çağrılarını tamamen yanlış anladığını gözler önüne seren şarkıcının maske takmadığı gözlerden kaçmadı. İzolasyonun oldukça önemli olduğu bu günlerde böyle bir paylaşım yapan Demet Akalın takipçilerinden “Görgüsüzlüğün bu kadarı”, “Yiyen var yiyemeyen var” gibi eleştiriler aldı.

Demet Akalın Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler