Ana SayfaÜnlülerBerrak Tüzünataç'dan Burning Man

İlgili Postlar

Berrak Tüzünataç’dan Burning Man

Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç ile iş adamı Berk Suyabatmaz birlikteliği tam gaz devam ederken, ünlü ikili, karantinadayken evde neler yapıyor. Bakalım Berrak Tüzünataç ve Berk Suyabatmaz günlerini nasıl geçiriyor? Detaylar Haberimizde..

Berrak Tüzünataç Burcu Esmersoy’un Eski Eşi Berk Suyabatmaz’la Görüntülendi!

Berrak Tüzünataç Burning Man’i Eve Taşıdı..

En son Berrak Tüzünataç, katıldığı bir YouTube kanalında kendisi hakkında önemli açıklamalar yaparak estetiklerinden bahsetmişti. Büyük bir samimiyetle anlatan Berrak Tüzünataç, saçlarını hiç boyatmadığını hatta yüzünde de hiç ettetik olmadığını söylemişti. Berrak Tüzünataç’ın bu özel haberini aşağıdaki link’den okuyabilirsiniz.

Berrak Tüzünataç’dan Estetik İtirafı!..

Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç ile iş adamı Berk Suyabatmaz yaklaşık 6 aydır aşk yaşıyorlar. Ünlü çift tüm ülkeyi saran korona virüs salgını dolayısla eve kapanmış durumda. Ünlü oyuncu, “Artık günleri saymayı bıraktım” derken sıkıntısını atmak için dans ediyor.

Berrak Tüzünataç Kimdir?

Güzel oyuncu Berrak Tüzünataç, karantina sıkıntısını gidermek için dans etti. Instagram hesabından çöl efektlerini değerlendiren Berrak Tüzünataç, evinin salonunu Burning Man Festivali’nin düzenlendiği Amerika Nevada olarak işaretledi. Sevgilisi Berk Suyabatmaz ise bu sırada laptop bilgisayarı ile ilgilendi..

Berrak Tüzünataç ‘Burning Man’i eve getirdi

Berk Suyabatmaz’dan “Düğüne Giderim” Açıklamasına Beklenmeyen Cevap!

Burcu Esmersoy müstehcen görüntüler için savcılığa gitti

Burcu Esmersoy’un Eşi Berk Suyabatmaz Kimdir?

Berrak Tüzünataç ‘Burning Man’i eve getirdi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler