Ana SayfaDedikoduBerk Suyabatmaz'dan "Düğüne Giderim" Açıklamasına Beklenmeyen Cevap!

İlgili Postlar

Berk Suyabatmaz’dan “Düğüne Giderim” Açıklamasına Beklenmeyen Cevap!

Burcu Esmersoy, Berk Suyabatmaz ve Berrak Tüzünataç son dönemlerde magazin gündeminden düşmeyen isimlerden. Burcu Esmeroy’dan boşandıktan sonra Berrak Tüzünataç’a gönlünü kaptıran Berk Suyabatmaz çıkan haberler ve gelen tepkiler karşısında sinirlerine hakim olmadı. Berk Suyabatmaz’dan “Düğüne giderim” açıkmalasına beklenmeyen cevap geldi! İşte Berk Suyabatmaz’ın o cevabı;

Berrak Tüzünataç Esmersoy’la Arkadaş Olmadığını Açıkladı

Kasım ayından beri adı Berk Suyabatmaz’la anılan Berrak Tüzünataç basında yer alan haberler nedeniyle eleştiri yağmuruna tutuluyordu. Burcu Esmersoy’la yakın arkadaş olarak anılan Tüzünataç, yakın arkadaş benzetmesini iltifat olarak değerlendirmeyi tercih ettiğini ancak Esmersoy’la yakın arkadaş olmadığını açıkladı. Dostlarıyla çok şey paylaştığını ve onları üzecek bir şey yapamayacağını açıklayan Tüzünataç hakkında çıkan haberlerin dramatize edildiğini vurgulayarak bu tip haberlerin son bulmasını dilediğini dile getirdi.

Burcu Esmersoy’un Beyaz Atlı Prens Göndermesi!

Burcu Esmersoy Magazin Dünyasını İkiye Böldü

“Berk’in düğünü olursa çağırırlarsa düğüne giderim.” diyen Burcu Esmersoy bu açıklamasıyla magazin dünyasını adeta ikiye böldü. Bu açıklama karşısında bir kısım Esmersoy’un ilişkiyi umursamadığını göstermeye çalıştığını bir kısımsa bu açıklamanın yersiz olduğunu düşünürken bazı ünlü isimlerinde tepkileri şöyle;

  • Billur Kalkavan; “Eski sevgilim düğününe beni çağırırsa giderim, gittim de. Gelin rahatsız olmadı. Niye olsun ki, bitmiş geçmiş gitmiş.”
  • Seçkin Piriler; “Hiç işim olmaz. Asla gitmem.”
  • Ziynet Sali; “Bu çok saçma bir şey, tabii ki gitmem.”
  • Bade İşçil; “Eğer eski eşim evlenecekse, benim o kişiyi tanımam lazım. Çünkü arada oğlum var. Oğlum kimin yanında olacak, bilmek isterim. İşin özü düğüne çağrıldıysam giderim. Bizler düğünlere cenazelere giden, örf adet toplumuyuz.”
  • Behzat Gerçeker; “Burcu (Esmersoy) eski eşinin ilişkisi umurunda değilmiş gibi davranıyor. Ama ben umursadığını düşünüyorum.”

Burcu Esmersoy Kimdir?

Berk Suyabatmaz’dan “Düğüne Giderim” Açıklamasına Beklenmeyen Cevap!

Geçtiğimiz günlerde Berk Suyabatmaz‘ın Berrak Tüzünataç‘la fotoğrafını beğenen Esmersoy’un kendisine gelen tepkilerden sonra yaptığı açıklama daha da eleştirilmesine neden olmuştu. O yanıt hakkında Berk Suyabatmaz “Sanki biraz kabak tadı verdi! Herkes kendi işine ve yoluna baksa diyorum!” yanıtını vererek bu konuda artık kimsenin yorum yapmamasını istediği yönünde mesaj verdi.

Berk Suyabatmaz Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler