Ana SayfaÜnlülerOcak Ayında Gösteri Dünyasında Öne Çıkanlar

İlgili Postlar

Ocak Ayında Gösteri Dünyasında Öne Çıkanlar

Medya Takip Merkezi’nin (MTM), Magazin Gazetecileri Derneği için hazırladığı raporlarla gösteri dünyasının en çok konuşulan oyuncuları belirliyor. Ocak ayı için hazırlanan rapordaki isimler oldukça dikkat çekici. İşte Ocak ayında gösteri dünyasında öne çıkanlar;

Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz’la Çok Konuşuldu

Ocak ayını kapsayan araştırmasında ayın popüler oyuncularını belirleyen MTM’nin yayınladığı raporda listenin ilk sırasında, gittiği bir tiyatro oyunundan dolayı eleştirilerin hedefi olan Yeşilçam’ın emektar jönlerinden Kadir İnanır
2 bin 801 haberle yer alıyor. Listede dikkat çeken diğer isim ise Serenay Sarıkaya oldu. Son dönemlerde “Alice Müzikali” ile adından sıklıkla söz ettiren ünlü oyuncu Alice’ın 20. oyunu şerefine düzenlenen kutlamada Cem Yılmaz’la birlikte magazin dünyasının gündemine oturdu. Sarıkaya medyada yer aldığı 2 bin 789 haberle geçtiğimiz ayın en çok konuşulan oyuncular listesine adını yazdırdı.

Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz Fena Yakalandı!

Sinemada Adından En Çok Söz Ettiren Ahmet Kural ve Murat Cemcir Oldu

Ahmet Kural ve Murat Cemcir‘in 1 Ocak’ta vizyona giren “Baba Parası” Ocak ayının öne çıkanları arasında yer alıyor. Vizyona girdiği günden bugüne büyük bir ilgi gören film için hem Türkiye’de hem de Avrupa’da turneler düzenlendi. Oyunculuğunun yanı sıra aşk hayatı ile de gündemde olan Ahmet Kural’ın, bir süredir birliktelik yaşadığı Çağla Gizem Çelik ile evliliğe hazırlandığı haberleri de medyada yer aldı. Ahmet Kural Ocak ayında 2 bin 395 haberde, Murat Cemcir ise 2 bin 151 haberde yer aldı.

Ahmet Kural Kimdir?

Beren Saat Atiye İle Övgü Topladı

Dünyanın en popüler dijital içerik platformu Netflix ekranlarının ikinci orijinal Türk dizisi olarak yayınlanmaya başlayan Atiye Dizisi gündeme otururken, dizinin başrol oyuncusu Beren Saat’in oyunculuğu dikkatleri üzerinde topladı. Dünya basınında adından bu projeyle söz ettiren ünlü oyuncu Türkiye gündeminde de büyük ilgi uyandıran dizi ile Beren Saat medyada 2 bin 120 habere yansıdı ve Ocak ayının en popüler oyuncularından oldu.

Beren Saat Kimdir?

Ocak Ayında Gösteri Dünyasında Öne Çıkanlar

İşte MTM’nin Ocak ayında ünlü isimler hakkında yapılan haberleri değerlendirerek hazırladığı liste;

Ocak Ayının En Çok Konuşulanları
Ocak Ayının En Çok Konuşulanları

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler