Ana SayfaDedikoduEda Ece'nin Karantina Paylaşımı

İlgili Postlar

Eda Ece’nin Karantina Paylaşımı

“Yasak Elma” dizisinin sevilen oyuncusu Eda Ece, sosyal medya paylaşımlarıyla yüzleri gülümsetmeye devam ediyor. Karantina sürecinde dönem dönem canlı yayınlar açarak hayranlarıyla sohbet eden ünlü oyuncu bu kez marifetlerini paylaştı. Eda Ece’nin karantina paylaşımı herkesin yüzünü güldürdü. İşte ünlü oyuncunun sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşım;

Eda Ece’den Set Tepkisi

Mart ayının başlarında ülkemizde ilk vakanın görülmesiyle corona virüs salgınına karşı çeşitli önlemler alınmaya başlanmıştı. Ancak bu önlemler arasında setlere yönelik herhangi bir şey olmaması ünlü oyuncunun tepkisini çekmiş Eda Ece “Gezen virüs değil,sizsiniz” diyorlar, evde oturma çağrısı, evden çalışma çağrıları yapılıyor. Bizim mesleğimizin çalışma koşullarında bu mümkün değil, 150 kişi ekip yan yana, temas halinde, gerçek mekanlarda, insanların evlerinde, sokakta, kiralanan arabalarda, kafelerde geçiyor İstanbul’un 2-3 yerini aynı gün gezerek çalışıyoruz. Hijyeni sağlamak hayli zor. Bizim işi lüks sanan, çok rahat koşullardayız sananlar, işin iç yüzünü, set hayatını hiç bilmiyor demektir. Oyunculara ayrıcalık tanındığı filan yok, ama bizden de ağır çalışan ekip arkadaşlarım var, onları korumak benim görevimdir. 150 kişi, farklı görevdeki çalışma arkadaşlarımızla, biz de kendi şartlarımız da kendimizi korumaya çalışıyoruz. Bundan doğal ne olabilir? Diziler 2 hafta tekrar yayın yapsa, hayati bir durum olmaz. En kritik önümüzdeki 2-3 hafta diyorlarsa, bizim de korunma hakkımız var. ” sözleriyle setlerin tatil olmasını istediğini dile getirmişti.

Oyuncu Eda Ece’nin Gülümseten Karantina Pozu..

Eda Ece’den Romantik Kutlama

Bir süredir basketbolcu Burhan Tucer’le mutlu bir birliktelik yaşayan Eda Ece, geçtiğimiz gün sevgilisinin doğum gününü sosyal medya hesabından esprili bir paylaşımla kutladı. Birbirleriyle enerjilerinin ne kadar güzel uyduğu tek bir kareden bile anlaşılan çiftin fotoğrafına beğeni yağdı. Eda Ece paylaştığı fotoğrafa “Happy birthday Piquee!!! Love, Shakira. Nice mutlu senelere Buriiiiiiiim, tüm dileklerin gerçek olsun” notunu düştü.

Eda Ece’nin Karantina Paylaşımı

Son dönemlerde sosyal medyayı sık kullanan isimler arasında olan Eda Ece bu kez hamaratlığıyla gündemde. Eda Ece sosyal medya hesabından paylaştığı bir gönderiye “Bütün Türk mutfağı yemeklerini yaptım, şimdi dünyanın başka mutfaklarına geçiyorum. Karantina çıkışı artık mutfağı bilen bir kimseyim. Çağrıldığım ama gidemediğim yemek programları vardı, bekleyin beni.” notunu düştü.

Eda Ece Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler