Ana SayfaÜnlülerOnur Ünlü'nün Olay Olan Fotoğrafı...

İlgili Postlar

Onur Ünlü’nün Olay Olan Fotoğrafı…

Kendisinden tam 9 yaş küçük oyuncu Hazar Ergüçlü ile aşk yaşayan ünlü yönetmen Onur Ünlü, ev karantinasındayken eski bir resim paylaşarak sosyal medya da olay oldu. Detaylar Haberimizde..

Onur Ünlü ve Hazar Ergüçlü’den Şaşırtan Karar!

Onur Ünlü’nün Olay Olan Fotoğrafı…

Geçtiğimiz aylarda birlikte çekildikleri pozlarla sosyal medyayı sallayan Onur Ünlü ve Hazar Ergüçlü yaş farklarından dolayı her zaman eleştirilerin  odağında kalıyorlar. En son ciddi bir kararla gündemde olan çiftin evlilik arifesinde olduğu öne sürülüordu..Yapılan iddialara göre Onur Ünlü, geçtiğimiz aylarda Hazar Ergüçlü’ye evlenme teklifi etmiş, bu soru karşısında mutluluktan havalara uçan Hazar Ergüçlü’de teklifi kabul etmişti. Söz konusu iddialar hakkında henüz ünlü çiftten bir açıklama yapılmamıştı.

Onur Ünlü Kimdir?

Yönetmen Onur Ünlü, sevgilisi oyuncu Hazar Ergüçlü ile birlikte geçtiğimiz yıl Bükreş’te gittikleri konserden sosyal medya hesaplarından bir fotoğraf paylaştı.

Bu fotoğraf pek çok sayıda yorum alında paylaşımdan sonra yönetmen Onur Ünlü Twitter’ın ‘trend topik’ listesinde hemen ilk sıraya yerleşti. Paylaşımda ünlü ikiliye, “Onur ünlü torununu konsere götürmüş.” gibi yorumlar da yapıldı.

Hazar Ergüçlü Kimdir?

Onur Ünlü'nün sevgilisi Hazar Ergüçlü kimdir, kaç yaşında?

Güzel oyuncu Hazar Ergüçlü, önceki röportajlarında aşık olduğu sevgilisi yönetmen Onur Ünlü hakkında, “Zekasına aşık oldum. Birlikteyken en eğlendiğim insan Onur” şeklinde tarif etmişti.

Hazar Ergüçlü ile Sevgilisi Onur Ünlü’den Aşk Pozu

İşte Onur Ünlü’nün Trende Topik Olan O Paylaşımı;

Onur Ünlü'den karantina paylaşımı - Magazin haberleri

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler