Ana SayfaÜnlülerBahar Şahin'in Yüzü Tanınmaz Hale Geldi

İlgili Postlar

Bahar Şahin’in Yüzü Tanınmaz Hale Geldi

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi “Zalim İstanbul”la büyük bir çıkış yakalayan Bahar Şahin sosyal medyadan yaptığı paylaşımla herkesi şaşkına çevirdi. Karantinanın kendisine yaramadığı yönünde paylaşım yapan ünlü oyuncunun yüzü bu kadarda olmaz dedirtti. Bahar Şahin’in yüzü tanınmaz hale geldi. İşte genç oyuncunun sosyal medya hesabından paylaştığı o fotoğraf;

Reynmen’in Eski Aşkıymış!

“Zalim İstanbul” dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan Bahar Şahin geçtiğimiz sene yaptığı itirafla uzun bir süre konuşuldu. Bahar Şahin geçmişte Reynmen’le sevgili olduklarını itiraf etti. Reynmen’in çok başarılı olduğunu ve bu başarısından mutlu olduğunu dile getiren Şahin Reynmen’i”Başaracağını biliyordum onda daha ne cevherler var. En başta çok komik bir çocuk, bence oyunculuk da yapabilir.” sözleriyle övdü. İleride Reynmen’in oyuncu olmasına karşılık aynı projede yer alma sorusuna ise soğuk baktığını açıklayan Şahin, böyle bir teklif gelse de kabul etmeyeceğini açıklayarak “Yeniden bir birliktelik de söz konusu olamaz.” açıklamasıyla gündeme damgasını vurmuştu.

Oyuncu Bahar Şahin’in Cesur Pozu Olay Oldu

Sosyal Medya Paylaşımlarıyla Çok Konuşuluyor

Sosyal medyayı sık kullanan isimlerden olan Bahar Şahin’in paylaşımları beğeni yağmuruna tutulsa da genç oyuncu bazı paylaşımlarıyla gündem olmaktan kaçamıyor. Geçtiğimiz haftalarda “Hadi abi .. ✨ Yaz gelsin. Güneş açsın. Mikroplar gitsin” notuyla Instagram hesabından bir paylaşımda bulunan Bahar Şahin serin göğüs dekoltesi ve iç çamaşırı giymediği fotoğrafı magazin dünyasında bir bomba gibi düştü.

Bahar Şahin’in Yüzü Tanınmaz Hale Geldi

Bahar Şahin'in Yüzü Tanınmaz Halde
Bahar Şahin’in Yüzü Tanınmaz Halde

Corona virüs salgını nedeniyle eve kapanan ünlüler arasında olan Bahar Şahin görünüşe göre cilt sorunuyla karşı karşıya kaldı. Karantina nedeniyle kullandığı cilt bakım ürünün yerine farklı bir ürün alan Şahin’in yüzünde lekeler ve yanıklar oluştu. Sosyal medya hesabından çektiği bir videoyla durumu anlatan Şahin “Evdeyiz karantinadayız diye akne temizliği için, cilt temizleyici bir ürün aldım.Fakat bunu kullanmasını bilmediğim veya beceremediğim için, yüzüm maalesef ki şu hale geldi. Çok üzgünüm. Canım çok yandı, yüzümün bu hale gelmesi beni çok mutsuz etti.Sizlerin de başına gelmesin. Lütfen kullanırken dikkat edin. Umarım cildime kalıcı bir zarar vermemişimdir. Çok üzüleceğim yoksa” dedi.

Bahar Şahin Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler