Ana SayfaÜnlülerÜnlü Oyuncu Deniz Uğur'un Büyük Kaybı!!..

İlgili Postlar

Ünlü Oyuncu Deniz Uğur’un Büyük Kaybı!!..

Çin’in Vuhan kentinde başlayıp tüm dünyayı kısa sürede etkisi altına alan korona virüs salgını maalesef Türkiye’de de acı ölümlere sebeb oluyor.neden oluyor. Zalim İstanbul adlı dizinin Başarılı oyuncusu Deniz Uğur da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dayısını korona virüs nedeniyle kaybettiklerini açıkladı.. Detayları Haberimizde..

Reha Muhtar ve Deniz Uğur’un velayet davasından karar çıktı! Velayet kime verildi?

Ünlü Oyuncu Deniz Uğur’un Büyük Kaybı!!..

Yetenekli oyuncu Deniz Uğur, sosyal medya hesabından yaptığı  bir açıklamayla, “Yoğun bakımda, Covid-19 teşhisi konulduğu gün kaybettik. Lütfen ama lütfen, bir an bile akıllardan çıkmasın. En titiz şekilde önlem almak, kurallara harfiyen uymak bizim en önemli görevimiz şu an” şeklinde önerilerde bulundu.

Deniz Uğur kimdir?

Deniz Uğur'un dayısı koronadan hayatını kaybetti

Güzel oyuncu, aslında dayısının izole bir alanda yaşadığını ifade ederken, herkesin titizlikle alınan önlemlere kesinlikle uyması gerektiğini tekrar açıkladı.

Deniz Uğur’un acı kaybı! Dayısı koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

Deniz Uğur; “Kurallara Harfiyen Uymak Bizim En Önemli Görevimiz..”

Vefat eden dayısı Cem Bayer’in fotoğrafını sosyal medyadan paylaşan Deniz Uğur, “Pandemi bu kez ailemizden can aldı, çocukluğumun kahramanı, kıymetlim. Dünyanın en güzel insanı, benim canım dayım Cem Bayer bugün vefat etti……

“……..Maalesef yoğun bakımda, Covid-19 teşhisi konulduğu gün kaybettik kendisini. Uzaklarda olmak şu an çok ama çok acıtıyor. İznimiz olduğunda o muhteşem kişiliğine yakışır şekilde bütün saygımızla mezarı başında yad etmek sözümüz…..

……..Hepimizin canı çok yanıyor. İleri yaşta ve koah hastası olan dayım izole bir yerde, kendi çiftlik evinde yaşıyordu. Lütfen ama lütfen, bir an bile akıllardan çıkmasın. En titiz şekilde önlem almak, kurallara harfiyen uymak bizim en önemli görevimiz şu an. Bu süreçten beraberce, sabırla, dikkatle, güçlü çıkmamızı Allah’tan diliyorum” diye yazdı.

 

İşte Deniz Uğur’un O Acı Dolu Paylaşımı;

Deniz Uğur’un acı kaybı! Dayısı koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

Deniz Uğur dayısını koronavirüsten kaybettiğini açıkladı ...

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler