Ana SayfaÜnlülerOyuncu Eda Ece'nin Gülümseten Karantina Pozu..

İlgili Postlar

Oyuncu Eda Ece’nin Gülümseten Karantina Pozu..

Fox tv ekranlarının en popüler dizisi Yasak Elma’da Yıldız karakterine can veren beğenilen oyuncu Eda Ece, son zamanlarda sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla magazin gündeminde kalmayı iyi biliyor. Güzel oyuncu, yaptığı son paylaşımı ile yüzlerce beğeni alırken takipçilerini gülümsetmeyide başardı. Detaylar Haberimizde..

Eda Ece’nin Şaşkına Çeviren Karantina Açıklaması!…

Güzel Oyuncu Eda Ece’nin Gülümseten Karantina Pozu..

Güzel oyuncu Eda Ece, Yasak Elma setinin tatil olması dolayısla kendini evinde karantina altına almıştı. Son zamanlarda yaptığı paylaşımlarla sosyal medya takipçilerine evde kalmaları gerektiğini her daim hatırlatan Eda Ece, yayınladığı son paylaşımıyla çok kısa sürede yüzlerce yorum ve beğeni aldı. Hatta güzel oyuncunun takipçilerinden bazıları “Sen bu kadar zayıf mıydın?” sorusuyla  şaşkınlıklarını ifade ettiler.

Eda Ece Kimdir?

Eda Ece'ye sevgilisinin şakası güldürdü!

Eda Ece; “Kendi Saçlarımla Bir Ajan Oynayayım, Ama Komik”

Güzel oyuncu Eda Ece, yaptığı paylaşımında kendi orjinal saçlarıyla ve fit görünümüyle bir pozunu paylaşarak, Korona virüs salgınının geçmesinin ardından planını şöyle anlattı; “Corona geçsin, kendi saçlarımla bir ajan oynayayım, ama komik” diyerek gülümsetti.

Eda Ece küvette Poz Verdi!

Eda Ece, Yasak Elma dizisinde aldığı kiloları Şevval Sam sayesinde ...

Eda Ece Sen Bu Kadar Zayıf Mıydın?..

Son paylaşımıyla Eda Ece’nin fit halini farkeden takipçileri bir hayli şaşırırken. bir seveni, “Sen bu kadar zayıf mıydın” sözleriyle şaşkınlığını ifade etti. Kimi takipçiler ise Yasak Elma setinde kötü giydirildiği için kilolu gözüktüğü görüşüyle yorumlar yaptılar.

İşte Eda Ece’nin O Paylaşımı;

e2

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler