Ana SayfaÜnlülerEda Ece'nin Şaşkına Çeviren Karantina Açıklaması!...

İlgili Postlar

Eda Ece’nin Şaşkına Çeviren Karantina Açıklaması!…

Çin’in Vuhan kentinden neredeyse tüm dünyaya hızla yayılan korona virüs salgını sebebiyle ünlü ünsüz herkes kendini eve kapandı. Bu zorlu süreçde evinde olan  isimlerden biri olan Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece, bugün instagram hesabından sevenlerine canlı yayın yaptı. Detaylar Haberimizde..

Eda Ece küvette Poz Verdi!

Eda Ece’nin Şaşkına Çeviren Karantina Açıklaması!…

Fox TV televizyonunun en popüler dizilerinden olan Yasak Elma kadrosuı, korona virüs salgını nedeniyle sette kalabalık ortamda çalıştıklarını ifade ederek isyan etmişlerdi. Güzel oyuncular Eda Ece ve Nesrin Cavadzade’nin “Setleri durdurun” çağrısı sonuç vermiş, Yasak Elma set ekibi geçen günlerde çekimlere ara vermişti.

Eda Ece, Nesrin Cavadzade ve Şevval Sam’ın 8 Mart Pozları Çok Beğenildi..

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'nin karantina açıklaması herkesi ...

 

Ece Erken; “Karantina Bana Zor Geçmiyor”

Salgındaki günlerini evinden çıkmayarak geçiren Eda Ece, bugün sosyal medya hesabından canlı yayın yaptı. Bir çok ünlünün aksine evde keyfinin yerinde olduğunu söyleyen Ece Erken, “Ben zaten setten eve evden sete giden bir insanım. Partilerde olmayı sevmem, karantina bana bu yüzden zor geçmiyor” dedi.  Diğer yandan güzel oyuncu, kendi komedi dizisini çekmek istediğini söyleyerk, yetenekli oyuncu Gupse Özay’dan bu konuda destek aldığını da söyledi.

Eda Ece Kimdir?

Eda Ece'den korona virüs isyanı - Magazin haberleri

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler