Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki, Pembe Mini Şortuyla Direk Üstünde Poz Verdi..

İlgili Postlar

Aleyna Tilki, Pembe Mini Şortuyla Direk Üstünde Poz Verdi..

Tüm dünya ve Türkiye’de ki Korona virüs salgınından korunmak için evinden çıkmayan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya sayfasından direk üzerinde poz vererek takipçileri için paylaşım yaptı. Sahneleri çok özlediğini söyleyen genç şarkıcı ve paylaşımın tüm Detayları Haberimizde..

Aleyna Tilki Şarkısını Anlamayanlara Vizyonsuz Dedi!

Aleyna Tilki, mini şortuyla direk üzerinde poz verdi

Popüler şarkıcı Aleyna Tilki, Çin’in Vuhan kentinde başlayarak tüm dünyaya hızla yayılan ve 30 bin’den fazla insanın ölümüne mal olan korona virüsün yurda sıçramasıyla herkes gibi kendisini eve kapattı. Bu dönemde de bol bol sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yapan Aleyna Tilki, son olarak direk üstünde poz verdi.

Aleyna Tilki kimdir?

Aleyna Tilki: Benim vizyonum farklı

Aleyna Tilki; “Sahne Olmazsa Bizde Evimizde Dans Ederiz”

Sadece instagram’da 3 milyona yakın takipçisi olan Aleyna Tilki, evde kaldığı süreçte takipçileriyle ilginç anlarını paylaşmaya da hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz gün instagramın hikaye kısmından yaptığı bir paylaşımla oyuncaklarla dolu odasını takipçilerine gösteren Aleyna Tilki, bu defa da direk üzerinde poz verdi. Genç şarkıcı pembe mini şortuyla direk pozunu “Sahnede dans edemesek de evimizde tek başımıza dans ediyoruz. Ama umarım her şey geçer ve sahnelerde buluşuruz .Çok ama çok özledim sizinle sahnede buluşmayı…” notuyla paylaştı.

İşte Aleyna Tilki’nin Direk Üzerindeki O Pozu;

Aleyna Tilki, mini şortuyla direk üzerinde poz verdi

Aleyna Tilki; “İlk TikTok Videom. Çok Eğlenceli”

Şimdilerde tüm vaktini evde geçiren Aleyna Tilki, önceki gün TikTok uygulamasından hesap açarak arkadaşı ve kardeşi ile dans videosunu eklemişti. Genç şarkıcı bu hallerini Instagram hesabından da paylaşarak “Hahaha ilk TikTok videom. Çok eğlenceli” demişti.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler