Ana SayfaÜnlülerEda Ece küvette Poz Verdi!

İlgili Postlar

Eda Ece küvette Poz Verdi!

Türk oyuncu Eda Ece, geçtiğimiz günlerde de objektiflere yansımıştı. “Yasak Elma” dizisinin Yıldız’ı Eda Ece, bu aralar sosyal medyada çok gündemdeydi. Eda Ece geçtiğimiz aylarda da basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer’i ailesiyle tanıştırmıştı. Şimdiler de ise sevgilisini ailesi ile tanıştıran Eda Ece magazin dünyasının konuşulanlar arasına girmiştir. Eda Ece, bir dergi için küvetin içinde poz verdi. Fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan oyuncuya takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.

Eda Ece Kimdir?

Dergi Çekimi

Yasak Elma dizisinin başrol oyuncusu Eda Ece, bir dergi için küvetin içinde poz verdi. Fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan oyuncuya takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı. FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde başrol oynayan Eda Ece, Elele dergisinin Mart sayısı için kamera karşısına geçti. Ece’nin sosyal medya hesabından peş peşe paylaştığı fotoğrafı gören takipçileri tepkisiz kalamadı. Birbirinden farklı pozlar veren güzel oyuncu, fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşmayı da ihmal etmedi. Peş peşe paylaşım yapan Eda Ece, son olarak küvette çekilen bir fotoğrafını paylaştı.

Eda Ece küvette Poz Verdi!

Pis Yedili, Beni Böyle Sev ve İlişki Durumu Karışık gibi dizilerde rol alan ancak yıldızı Yasak Elma ile parlayan Eda Ece, adından söz ettirmeye devam ediyor. Yasak Elma’da Yıldız karakterini oynayan ve farklı tarzıyla dikkat çeken Ece, Elele dergisi için kamera karşısına geçti. Birbirinden farklı pozlar veren güzel oyuncu, fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşmayı da ihmal etmedi. Peş peşe paylaşım yapan Eda Ece, son olarak küvette çekilen bir fotoğrafını paylaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler