Ana SayfaÜnlülerDemet Evgar’ın Dudağına Botoks mu Yaptırdı?

İlgili Postlar

Demet Evgar’ın Dudağına Botoks mu Yaptırdı?

Avlu dizisinde canlandırdığı Deniz karakteriyle izleyenlerin sevgisini kazanan Demet Evgar, yılbaşında paylaştığı fotoğrafla dikkat çekmişti. Karantina günlerini ailesiyle birlikte geçiren Demet Evgar, şişmiş dudağını sosyal medya hesabından paylaştı ve ‘Dolgu yaptırdım, mutluyum’ dedi. Evgar’ın dudağını aslında arı soktu ama başarılı oyuncu kendini ti’ye alarak takipçilerini güldürdü.

Demet Evgar, Bacaklarını Açarak Yılbaşı Pozu Verdi

Dudağını Arı Soktu!

Karantina günlerini ailesiyle birlikte geçiren Demet Evgar, şişmiş dudağını sosyal medya hesabından paylaştı ve ‘Dolgu yaptırdım, mutluyum’ dedi. Evgar’ın dudağını aslında arı soktu ama başarılı oyuncu kendini ti’ye alarak takipçilerini güldürdü. Ünlü oyuncu Demet Evgar, Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaştığı videolarla hayranlarını önce şoka uğrattı sonra gerçeği söyledi. Şişmiş dudağını paylaşarak “Botoks değil dolgu. Çok doğal oldu. Kendimi iyi hissediyorum” diyen Evgar daha sonra aslında ne olduğunu anlattı ve dudağını arı soktuğunu açıkladı: “Önce dudağımı arı soktu. 15 dakika sonra da merdivenlerden yuvarlandım. Beni sokan arı terliğimin içine saklandığından kendisi tarafından ikinci kez bu defa ayağımın üstünden sokuldum. Nazar konseptli bir gündü. Şimdi iyiyim”

Talihsiz geçen bir gününü kendiyle dalga geçerek anlatan Evgar, videolardan sonra paylaştığı fotoğraf ile de herkesi güldürdü. Güzel oyuncu Avustralyalı model Sophie Monk’un botokslu fotoğrafını hikaye kısmına koyarak “Şu fotoğrafa bir arı kadar uzağım” notunu düştü…
Demet Evgar’ın Dudağına Botoks mu Yaptırdı?
Demet Evgar’ın Dudağına Botoks mu Yaptırdı?
Demet Evgar Kimdir?

Demet Evgar’ın Dudağına Botoks mu Yaptırdı?

Sosyal medyada kendine özgü pozlarıyla adından söz ettiren Evgar, yılbaşı pozuyla ilginç paylaşımlarına bir yenisini daha eklemiş oldu. Güzel oyuncunun bu paylaşımı ise takipçileri tarafından beğeni topladı. Şişmiş dudağını paylaşarak “Botoks değil dolgu. Çok doğal oldu. Kendimi iyi hissediyorum” diyen Evgar daha sonra aslında ne olduğunu anlattı ve dudağını arı soktuğunu açıkladı: “Önce dudağımı arı soktu. 15 dakika sonra da merdivenlerden yuvarlandım. Beni sokan arı terliğimin içine saklandığından kendisi tarafından ikinci kez bu defa ayağımın üstünden sokuldum. Nazar konseptli bir gündü. Şimdi iyiyim”

Demet Evgar’ın Dudağına Botoks mu Yaptırdı?
Demet Evgar’ın Dudağına Botoks mu Yaptırdı?

Demet Evgar Duygusal Konuşması İle Dikkat Çekti!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler