Ana SayfaÜnlülerDemet Şener,"Ne Çabuk Büyüdün de 15 Yaşına Giriyorsun"

İlgili Postlar

Demet Şener,”Ne Çabuk Büyüdün de 15 Yaşına Giriyorsun”

Eski manken Demet Şener, önceki akşam iş insanı eşi Cenk Küpeli ile birlikte Tarabya’da yürüyüş yaparken objektiflere yansımıştı. Çiftin korona virüse karşı önlem almaması dikkat çekmişti.  Eski manken Demet Şener, hakkında çıkan estetik iddialarını “Sadece dudaklarımda dolgu var” diyerek yalanladı. Şener, bir de itiraf yaptı: “Eşim en çok alt dişlerimin çarpık olmasını beğeniyor.” İş insanı Cenk Küpeli ile adeta ikinci baharını yaşayan Demet Şener’in evliliği 21 Haziran’da birinci yılını dolduracak. Doldurması ile birlikte açıklama yapan çift gündeme oturmuştur. Cenk Küpeli, Demet Şener’in Dişleri hakkında konuşmuşlardı.

Eski manken Demet Şener, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla kızı İrem’in yeni yaşını kutladı.

Demet Şener Kızının Doğum Gününü Kutladı!

Eski manken Demet Şener, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla kızı İrem’in yeni yaşını kutladı. Magazin dünyasının örnek anneleri arasında olan ve çocuklarıyla çokyakından ilgilenen Demet Şener, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla kızı İrem’in yeni yaşını kutladı. Babaları İbrahim Kutluay’la tatil yapan çocuklarını bir süredir göremeyen Demet Şener, çocuklarının dönmesiyle çifte mutluluk yaşadı. Şener, 15 yaşına giren kızının doğum gününü kutladığı satırlarında şu sözleri kullandı: “Benim ilk göz ağrım,canımmmm, kalbi güzel kendi güzel kızım….iyi ki doğdun yi ki benim kızım oldun. Hep sağlıklı, mutlu, huzurlu ol. Seni çok çok çok seviyorum ne çabuk büyüdün de 15 yaşına giriyorsun. Şimdi boy ölçüştük ve neredeyse benim boyumdasın inanamıyorum”
Demet Şener,"Ne Çabuk Büyüdün de 15 Yaşına Giriyorsun"

Demet Şener,”Ne Çabuk Büyüdün de 15 Yaşına Giriyorsun”

Demet Şener,  önceki gün Yeniköy’de evine yakın bir manavdan alışveriş yaparken görüntülenmişdi. Korono virüsü sebebiyle evinden çıkmadığını söyleyen ünlü manken, “Mecbur kalmadıkça dışarıya çıkmıyorum. Evdeyiz, süreci evde geçiriyoruz” şeklinde ifade etmişti. Kanal D’de yayınlanan ‘2. Sayfa’ programına konuşan ve estetik iddialarını “Sadece dudaklarımda dolgu var” diyerek yalanlayan Demet Şener, bir de ilginç bir itirafta bulundu. Şener: “Eşim en çok alt dişlerimin çarpık olmasını beğeniyor. Tel taktıracaktım “Sakın yaptırma, böyle güzel” sözleri üzerine vazgeçtim. Eşim doğallığı seviyor.” diyerek gündeme oturmuştu. Eski manken Demet Şener, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla kızı İrem’in yeni yaşını kutladı. Magazin dünyasının örnek anneleri arasında olan ve çocuklarıyla çokyakından ilgilenen Demet Şener, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla kızı İrem’in yeni yaşını kutladı. Babaları İbrahim Kutluay’la tatil yapan çocuklarını bir süredir göremeyen Demet Şener, çocuklarının dönmesiyle çifte mutluluk yaşadı.

Cenk Küpeli, Demet Şener'in Dişlerini Beğenmiyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler