Ana SayfaÜnlülerDemet Şener Giyim Markasının Lansmanını Gerçekleştirdi..

İlgili Postlar

Demet Şener Giyim Markasının Lansmanını Gerçekleştirdi..

Ünlü model Demet Şener, son altı aydır hazırlandığı giyim markası olan Demet Şener İstanbul’un lansmanını geçtiğimiz gün Raffles Otel’de basın mensubları karşısında gerçekleştirdi. Detaylar Haberimizde..

Demet Şener Hamile Mi?

Demet Şener Giyim Markasının Lansmanını Gerçekleştirdi..

İkinci baharını yaşayan Demet Şener, geçen yıl Cenk Küpeli ile dünya evine girip mutluluğa ermişti.

Demet Şener Kimdir?

Öncesinde yurt dışında yoga kıyafetleri satan bir ünlü markanın da yüzü olan Demet Şener stüdyosunda kendi tasarladığı yoga kıyafetlerini satmanın yanı sıra yoga eğitmenliğini de kendisi yapmayı planlayıp, Etiler’de yoga stüdyosu açmayı planlıyordu.

Daha sonrasında tamamaen fikrini değiştiren Demet Şener,bir giyim markası çıkarmaya hazırlandığını ve detaylar hakkında da bilgi verirken  “Sona yaklaştık sayılır. Bu süreçte çok yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Önümüzde ki ay her şey tamamlandığında tüm detayları da sizinle paylaşıyor olacağız” açıklamasında bulunmuştu.

Demet Şener: “Bundan sonra işkadını olarak anılmak istiyorum”

Eşi Cenk Küpeli ve iki çocuğuyla beraber objektiflerin karşısına geçen Demet Şener, “Bundan sonra işkadını olarak anılmak istiyorum” diyerek giyim markanın 30 parçadan meydana gelen ilk koleksiyonunu satışa sunduğunu açıkladı.

Mayıs ayında da 60 parçalık ikinci koleksiyonunu çıkaracağını açıklayan Demet Şener’in mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

İşte Demet Şener Ve Ailesi;

Demet Şener: Artık iş kadınıyım

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler