Ana SayfaÜnlülerZuhal Olcay'dan Ayrılan Mazlum Çimen'den Sürpriz Açıklama!

İlgili Postlar

Zuhal Olcay’dan Ayrılan Mazlum Çimen’den Sürpriz Açıklama!

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Zuhal Olcay, aradığı aşkı 2016’da ünlü müzisyen Mazlum Çimen’de bulmuştu. Ünlü Çiftin ayrılık kararı sevenlerini üzerken, Müzisyen Mazlum Çimen’den samimi açıklamalar geldi. Detaylar Haberimizde..

Zuhal Olcay Kırık Koluna Rağmen Herkesi Büyüledi!

Zuhal Olcay’dan Ayrılan Mazlum Çimen’den Sürpriz Açıklama!

İlk başlarda aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Zuhal Olcay ve ünlü mizisyen Nesimi Çimen’in oğlu olan Mazlum Çimen, daha sonraları medya dan kaçmamaya başlamışlardı.

Hatta 2 yıl önce Mazlum Çimen’in, ünlü şarkıcıya iki defa evlenme teklifi yaptığı ancak Zuhal Olcay’ın bu teklifi reddeddiğine dair haberler bile çıkmıştı.

Zuhal Olcay kimdir?

Zuhal Olcay Sevgilisi Mazlum Çimen’den Ayrıldı!..

Ünlü çift 4. sene nin sonunda aşklarını noktalama kararı aldılar. Zuhal Olcay, sevgilisi Mahlum Çimen’e ayrılmak istediğini söyledi. Hürriyet’den İsmail Bayrak ile özel bir röportaj yapan müzisyen Mazlum Çimen, Zuhal Olcay’la ilişkisi hakkında önemli açıklamalar yaptı..

Mazlum Çimen Kimdir?

Mazlum Çimen: “Zuhal Bu Ülkenin Yüz Akı!”

“Biz ayrılmadık. Ayrılmak için birleşmek gerekiyor. Biz birleşmedik ki ayrılalım. Biz yan yanaydık. Şimdi yan yana değiliz. Neyse, o konuya hiç girmek istemiyorum .Böyle şeyleri sevmiyorum zaten. Zuhal çok profesyonel, bu ülkenin yüz akı isimlerinden biri. Önünde saygıyla eğilirim. Büyük bir sanatçı. Onun kendi planlamaları var ve çok da doğru bir şekilde gidiyor.”

Mazlum Çimen zuhal olcay ile ilgili görsel sonucu

Mazlum Çimen: “Zuhal Bana İyi Geldiği İçin Aşık Oldum”

“Ben her şeyi kendim için yaptım. Bana iyi geldiği için sevdim. Bana iyi geldiği için âşık oldum. Bana iyi gelen bir şeyin kırılganlığını yaşamam ben. O yüzden kırgınlık yok. Ama hüzün var tabii. Hüzün başka, kırılmak başka. Benim Zuhal’e kırılmak gibi bir lüksüm olamaz.” ifadeleriyle açıklama yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler