Ana SayfaÜnlülerMehmet Ali Erbil Aylar Sonra Görüntülendi!

İlgili Postlar

Mehmet Ali Erbil Aylar Sonra Görüntülendi!

Son yıllarda sağlık sorunları sebebiyle sıkıntılı günler yaşayan Türkiye’nin bir numaralı şovmenlerinden Mehmet Ali Erbil, uzun bir aradan sonra ilk defa instagram sayfasından bir paylaşıma imza attı. Memoli’nin sağlık durumu nasıl? Detaylar Haberimizde..

Fizik Tedavisine Başlayan Mehmet Ali Erbil’in Son Hali Görüntülendi

Mehmet Ali Erbil Aylar Sonra Görüntülendi!

Kaçış sendromu rahatsızlığı sebebiyle ortalama 235 gün yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan ve taburcu olduktan sonrasında da üç defa hastaneye kaldırılarak bir türlü şansı yolunda gitmeyen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’den nihayet güzel haberler var.

Mehmet Ali Erbil: VE fizyoterapisti ile ilgili görsel sonucu

En son Tarabya da bulunan kuaförü ve yakın dostu olan şarkıcı Ercan Avşar’ın yanında olan Memoli, Sakal ve saç tıraşı olarak tekerlekli sandalyesine ve hemşiresiyle birlikte aracına binip hızla uzaklaşmış ,sohbet etmek istememişti.

Mehmet Ali Erbil kimdir?

63 yaşındaki ünlü şovmen, fizyoterapisti ile birlikte olan pozunu mesajıyla birlikte instagram hesabından paylaştı. Sağğlık Tedavisinin evde devam ettiğini açıklayan Mehmet Ali Erbil, paylaşımına aşağıdaki notu da ekledi.

Mehmet Ali Erbil: ” Teşekkürlerim Ve Sevgilerimle.”

“Evde devam eden fizik tedavi ve rehabilitasyon sürecimi özveriyle devam ettiren doktorlarıma teşekkürlerim ve sevgilerimle.”

Tedavisinin evde devam ettiğini belirten Mehmet Ali Erbil, paylaşımına şu notu düştü:

Mehmet Ali Erbil Ve Fizyoterapisti;

Mehmet Ali Erbil: VE fizyoterapisti ile ilgili görsel sonucu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler