Ana SayfaDedikodu"Evde kal" çağrısı yapan Demet Şener ve eski eşi İbrahim Kutluay aynı...

İlgili Postlar

“Evde kal” çağrısı yapan Demet Şener ve eski eşi İbrahim Kutluay aynı sahilde görüntülendi

Koronavirüse karşı günlerdir sosyal medya hesaplarından “Evde kal” çağrısında bulunan eski eşler Demet Şener ve İbrahim Kutluay, kendi çağrılarına uymayarak eşleriyle aynı sahilde yürüyüş yaptılar.

Demet Şener kimdir ?

Çin’in Vuhan kentinde dünyaya yayılan ve 14 binden fazla can alan koronavirüs, Türkiye’ye de geldi. Bu vakte kadar Türkiye’de 30 kişinin hayatını kaybettiği salgından sebebiyle harekete geçen ünlü isimler sosyal medya hesaplarından “Evde kal” çağrısında bulundu. Ancak sosyal medya hesaplarından çağrıda bulunan İbrahim Kutluay ve Demet Şener, kendi yaptıkları çağrıya uymayarak soluğu sahil kenarlarında aldı.

“Sporumuzu yapıp hemen döneceğiz”

İbrahim Kutluay kimdir ?

Sahili eşi Cenk Küpeli ile el ele dolaşan Demet Şener “evde kal” ikazlarına rağmen neden dışarı çıktıkları sorusuna “Sporumuzu yapıp hemen döneceğiz” cevabını verdi. Sorunlu bir şekilde boşandığı eski Eşi Şener’in de olduğu Arnavurtköy’de yürüyüş yaparken görüntülenen İbrahim Kutluay ile Edvina Sponza, havanın güzel olmasını fırsat bilen binlerce kişi gibi kendilerini dışarı atan ikili, sorulara cevap vermekten kaçındı.

Evlilikleri ihanet yüzünden bitti

2005 yılında nikah masasına oturan ve iki çocukları olan İbrahim Kutluay ve Demet Şener, 11 yıllık evliliklerini ihanet sebebiyle sonlandırdı. Demet Şener’i Edvina Sponza ile aldatan İbrahim Kutluay, evliliğini sonlandırdıktan sonra da ilişkisine kaldığı yerden devam etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler