Ana SayfaÜnlülerHazal Subaşı, Rıza Kocaoğlu’yla Birlikte Açıklamalarda Bulundu!

İlgili Postlar

Hazal Subaşı, Rıza Kocaoğlu’yla Birlikte Açıklamalarda Bulundu!

Kariyerinde pek çok dizi ile oyunda olan başarılı oyuncu Rıza Kocaoğlu, ve Hazal Subaşı ile gittiği mekanı sinirlenerek terk etti. Hazal Subaşı, pazar akşamı sevgilisi Rıza Kocaoğlu’yla birlikte gittiği mekanı sinirlenerek terk ettiği iddiasına açıklık getirdi. Önceki gün Cihangir’de görüntülenen oyuncu, yaşanan tatsızlıkla ilgili sorulara yanıt verdi.

Hazal Subaşı Kimdir?

Hazal Subaşı: Sorun Rıza’da Değil!

Hazal Subaşı, pazar akşamı sevgilisi Rıza Kocaoğlu’yla birlikte gittiği mekanı sinirlenerek terk ettiği iddiasına açıklık getirdi. Önceki gün Cihangir’de görüntülenen oyuncu, yaşanan tatsızlıkla ilgili sorulara şöyle yanıt verdi: “O tatsızlık benimle alakalıydı, Rıza’yla ilgisi yok. Telefon ettiğim birine çok sinirlendim ve kalkıp mekanı terk ettim. Rıza’yla bir sorunum yok.  “Eczaneden çıkarken objektife takılan Hazal Subaşı, “Alerjik bir durumum var, o yüzden ilaç aldım” . Geçtiğimiz senelerde soru cevap yapan Hazal Subaşı şu yanıtları vermişti;

Hazal Subaşı, Rıza Kocaoğlu’yla Birlikte Açıklamalarda Bulundu!

– İkinci projenizde yine başroldesiniz. Bu başarı tesadüf mü?

Önemli olan oynayacağım karakter… Tercihim özellikle başrol değil, gelen karakter böyleydi. Bu,  mutlu etse de, sorumluluğu ağır.

– Oyunculuğa başlarken, bu başarıyı yakalayacağınızı tahmin ediyor muydunuz?

Açıkçası her şeyin bu kadar hızlı gelişeceğini tahmin edemezdim. Önemli olan, bundan sonrası için bu başarıyı koruyabilmek ve her zaman daha iyisini yapmaya çalışmak.

– ‘Bir Umut Yeter’de canlandırdığınız Elif oynaması zor bir rol…

Elif, çok derin, karmaşık ve değişken bir ruh haline sahip. Yorumlaması gerçekten keyifli. Çok şey katabileceğim, kendimi geliştireceğimi düşündüğüm bir karakter.

– Oyunculuk eğitimi alıyor musunuz?

Oyuncu koçum var. İhtiyacım olduğunda, kafam karıştığında ona danışıyorum. Karaktere hazırlanırken, set başlamadan önce de bir süre çalışma yaptık.

– Hedefleriniz neler?

Her zaman kendimi geliştirerek, yapabileceğimin en iyisini yapmak… Şu an istediğim yolda ilerliyorum. Tek dileğim, bu doğrultuda devam edebilmek. Çok şey değişti. Yaşadığım yer, okurken çalışmaya başlamam ve oyunculuğa adım atmam… Hayat hayal bile edemeyeceğim güzellikler  getirdi.

Rıza Kocaoğlu Kimdir?

Hazal Subaşı, Rıza Kocaoğlu’yla Birlikte Açıklamalarda Bulundu!

Kariyerinde pek çok dizi ile oyunda olan başarılı oyuncu Rıza Kocaoğlu, ve Hazal Subaşı ile gittiği mekanı sinirlenerek terk etti. Hazal Subaşı, pazar akşamı sevgilisi Rıza Kocaoğlu’yla birlikte gittiği mekanı sinirlenerek terk ettiği iddiasına açıklık getirdi. Önceki gün Cihangir’de görüntülenen oyuncu, yaşanan tatsızlıkla ilgili sorulara yanıt verdi. Hazal Subaşı, “O tatsızlık benimle alakalıydı, Rıza’yla ilgisi yok. Telefon ettiğim birine çok sinirlendim ve kalkıp mekanı terk ettim. Rıza’yla bir sorunum yok.  “Eczaneden çıkarken objektife takılan Hazal Subaşı, “Alerjik bir durumum var, o yüzden ilaç aldım”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler