Ana SayfaDizilerSurvivor 18. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Mavi Ve Kırmızı Takımda Kimler...

İlgili Postlar

Survivor 18. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Mavi Ve Kırmızı Takımda Kimler Var?

Survivor 2020, Yunus Emre’nin elenerek adaya veda etmesiyle birlikte 17. haftasını geride bıraktı. Yarışmanın dün akşamki bölümünde kaptanlık oyunu oynandı. Çekişmeli geçen oyunun sonunda, Mavi ve kırmızı takım kaptanları belli oldu. Takımlar kuruldu. Duruma göre mavi takım 5 yarışmacı  kırmızı takım ise 4 yarışmacı olarak belirlendi. Survivor 18. hafta kaptanlık oyununu kim kazandı? Mavi ve Kırmızı takımda kimler var? Ayrıntılar haberimizde….

Survivor 17. Hafta İletişim Ödülünü Hangi Takım Kazandı? Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Survivor 18. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

Survivor 2020, dün akşam 103. yeni bölümüyle ekrana geldi. İkişerli olarak oynanan oyunda yarışmacılar mavi takım kaptanı olmak için parkurlarda ter döktüler. İlk dörde kalıp kaptan olmak için yapılan mücadeleyi, 1. Cemal Can, 2. Evrim, 3. Yasin ve 4. Ardahan olarak tamamladılar. İlk dörde giren yarışmacılar eşleşti.

Eşleşmelerin ardında Yasin ile Ardahan, Cemal Can ile Evrim kaptanlık yarışı için mücadele verdi. Yasin’in oyunu Ardahan’a kaptırmasıyla ortalık karıştı. Ardahan, mavi takım kaptanı oldu. Yasin, öfkeden deliye döndü ve elindeki su şişesini fırlattı. Su şişesi Ardahan’ın alnına değdi. Ardahan’ı arkadaşları sakinleştirirken Yasin’i de Evrim sakinleştirmeye çalıştı.

Mavi Ve Kırmızı Takımda Kimler Var?

5’e 4 oyunu alan Ardahan mavi takım kaptanı olmaya hak kazandı. Kırmızı takim kaptanı ise Cemal Can oldu. Takımlar şöyle belirlendi.

Mavi Takım kaptanı Ardahan, seçtiği yarışmacılar ise Sercan, Elif, Yasin ve Evrim oldu.

Kırmızı Takım kaptanı Cemal Can, seçtiği yarışmacılar ise Berkan, Nisa ve Barış oldu.

ACUN ILICALI YASİN’E CEZA VERDİ!

Yasin, bir kaç haftadır oyunlarda oldukça agresif davranıyor. Survivor’un dün akşam yayınlanan kaptanlık oyununda kaptanlığı Ardahan’a kaptırmasının ardından elindeki su şişesini oldukça sert bir şekilde fırlattı. Aslında havaya fırlattı ama şişe Ardahan’ın alnına değdi. Bu konuyu ada konseyinde açan Acun Ilıcalı, Yasin’in bu davranışını affetmedi ve onu cezalandırdı.

Yasin, bundan sonraki 3 ödülden yararlanamayacak. Acun Ilıcalı, Yasin’in sinir patlamalarını karşılıksız bırakmayacağını söyleyin ona böyle bir ceza verdi. Yasin, yine aynı davranışları sergilerse diskalifiye edilebilir.

Barış Murat Yağcı Survivor Tarihinde Bir İlki Yaşattı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler