Ana SayfaDizilerSurvivor 17. Hafta İletişim Ödülünü Hangi Takım Kazandı? Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim...

İlgili Postlar

Survivor 17. Hafta İletişim Ödülünü Hangi Takım Kazandı? Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Survivor 2020’de  büyük finale haftalar kala heyecan dorukta. Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programı Survivor’un son bölümünde takımlar iletişim oyunu için karşı karşıya geldi. Mavi ve Kırmızı takım arasındaki mücadele son oyunun son anına kadar çekişmeli bir şekilde devam etti. Survivor 17. hafta iletişim ödülünü hangi takım kazandı? Haftanın elenen yarışmacısı kim oldu?

Survivor 2020 Yarışmacıları Kimler? İşte Gönüllüler Ve Ünlüler Kadrosu!

Survivor 17. Hafta İletişim Ödülünü Hangi Takım Kazandı?

Survivor’ın son bölümünde oynanan iletişim oyunu oldukça çekişmeli geçti. Oldukça gergin anların yaşandığı oyunda Yasin ile Nisa bir birine girdi. Cemal Can, ortalığı sakinleştirmek isteyince Yasin onunla da sözlü tartışmaya girdi. Başa baş geçen oyunu 10’a 6’lık skorla Mavi takım kazanmayı başardı.

İletişim oyununu kazanan Mavi takım aileleriyle telefonda görüşme imkanı yakaladı. Oldukça duygusal anların yaşandığı görüşmede Cemal Can’ın şifreli konuşması dikkatlerden kaçmadı.

Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Survivor 2020 17. haftanın ilk iki eleme adayı Cemal Can ile Barış olmuştu. Eleme konseyinde Acun Ilıcalı, SMS sonuçlarını açıkladı. SMS sonuçlarına göre Cemal Can İle Barış 1. olunca işler değişti.

Mavi takım yarışmacıları iki yarışmacının ismini vermek durumunda kaldı. Kırmızı takımda iki yarışmacının ismini eleme adayı olarak belirledi ve 4 yarışmacı eleme potasına düşmüş oldu. Mavi takımdan Yasin ile Evrim eleme adayı oldu. Kırmızı takımdan da Yunus Emre ile Berkan oldu.

Acun Ilıcalı, eleme konseyinde en az oyu alarak adaya veda eden yarışmacının ismini açıklamadan önce en çok oyu alan yarışmacıların ismini açıkladı.

Mavi takımdan en çok oyu alan birinci yarışmacı Cemal Can, ikinci yarışmacı ise Nisa oldu.

Kırmızı takımdan en çok oyu alan birinci yarışmacı Barış, ikinci yarışmacı ise Sercan oldu.

ELENEN İSİM YUNUS EMRE OLDU!

En az oyu alan Yunus Emre’nin Survivor macerası sona ermiş oldu. 17 hafta adada kalmayı başaran Yunus Emre, arkadaşlarına veda edip adadan ayrıldı.

Survivor 17. Hafta Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı? Survivor 102. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler