Ana SayfaDizilerSurvivor 17. Hafta Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı? Survivor 102. Bölüm Fragmanı...

İlgili Postlar

Survivor 17. Hafta Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı? Survivor 102. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Survivor 2020 yeni bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programında mavi ve kırmızı takım büyük ödül için mücadele verdi. Büyük ödülü kazanan takım lüks bir otelde konaklayacak ve Şanto Domingo’da bir alışveriş merkezinde gönüllerince alışveriş yapabilecekler. Peki Survivor 17. hafta ödül oyununu hangi takım kazandı? Survivor 102. bölüm fragmanı yayınlandı. Detaylar haberimizde….

Survivor 2020 Yarışmacıları Kimler? İşte Gönüllüler Ve Ünlüler Kadrosu!

Survivor 17. Hafta Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı!

Survivor’ın dün akşamki bölümünde her iki takımda büyük ödülü almak için mücadele etti. Kırmızı ve mavi takımın mücadele ettiği oyunda, kazanan takım Santo Domingo’da alışveriş ve 5 yıldızlı otelde konaklama ödülünün sahibi oldu. Zorlu parkurlarda yarışan takımlar oldukça zorlandı. Büyük bir farkla ödülün sahibi olan takım belli oldu.

Gerginliğin eksik olmadığı oyunda Sercan, Yasin’le oynadığı oyunu kaybettiği için çok sinirlendi. Yasin’de sinirlenince ortalık gerildi. Takım arkadaşları Yasin’i sakinleştirdi. Ödül oyununu 10’a 2’lik skorla Kırmızı takım kazandı. Kırmızı takım üstü açık lüks araçlarla otellerine gittiler. Daha sonra kendilerine verilen paralarla Santo Domingo’daki büyük bir alışveriş merkezinde doyasıya alış veriş yaptılar. Mavi takım ise, ödülü kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı.

Survivor 102. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Survivor’ın dün akşamki bölüm sonrası hemen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam yayınlanacak bölümde eleme heyecanı yaşanacak. Eleme potasında iki yarışmacı var. Cemal Can ve Barış. Bu iki yarışmacıdan biri bu akşam eleme konseyinde SMS oyları sonucuna göre adaya veda edecek.

Survivor 2020’nin 102. bölüm fragmanında; Evrim, bazı arkadaşlarının hala kendilerini ünlüler veya gönüllüler takımda zannettiğini vurguluyor. İletişim oyunu için mavi ve kırmızı takım mücadele veriyor. Oyun sırasında Yasin oldukça geriliyor. Önce Nisa ile tartışan Yasin, daha sonra Cemal Can ile tartışmaya girmesi dikkat çekiyor. Büyük finale haftalar kala ortam iyice geriliyor. Acun Ilıcalı, bu akşam SMS oyları sonucuna göre adaya veda eden ismi açıklıyor. Adaya kim veda edecek?

İşte Survivor 102. bölüm fragmanı….

 

 Survivor 17. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Aldı? Haftanın 2. Eleme Adayı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler