Ana SayfaDizilerBay Yanlış Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Bay Yanlış 1. Bölüm 1....

İlgili Postlar

Bay Yanlış Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Bay Yanlış 1. Bölüm 1. Fragmanı Yayında!

Fox Tv’nin yeni yaz dizisi Bay Yanlış çekimlerine 2 haziran itibariyle başladı. Başrollerinde Can Yaman ile Özge Gürel’in yer aldığı dizi, ilginç hikayesiyle ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Dizi için Can Yaman’a yurt içinden ve yurt dışında binlerce tebrik mesajı geldi. Bay Yanlış dizisinin yayın tarihi belli oldu. Dizinin 1. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Detaylar haberimizde….

Cuma Dizileri 2020

Bay Yanlış Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Bay Yanlış dizisi 26. Haziran Cuma günü ilk bölümüyle Fox Tv’de ekrana gelecek. Dizinin 1. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Büyük ilgi gören fragmanda; Kendi halinde bir genç kız olan Ezgi, bir gece barda barmen olarak çalışan aynı zamanda komşusu olan Özgür’le tanışır. Bu tanışmada onu öptüğünü hatırlar. Ezgi’ye arkadaşları onu yan komşusu Özgür konusunda uyarır ve onunla tanışmasını pek tavsiye etmezler. Ama Ezgi, Özgür’le çoktan tanışmıştır. Hatta onu öpmüştür.

İşte Bay Yanlış 1. bölüm 1. fragmanı….

 

Bay Yanlış dizisinin çekimleri 2 Haziran salı günü başladı. Yaz dizisi olarak yayınlanacak Bay Yanlış, Fox Tv ekranlarında izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. 26 haziran cuma günü yayınlanacak dizinin reytingleri iyi giderse önümüzdeki sezonda devam edecek.

BAY YANLIŞ DİZİSİNDE KİMLER VAR?

Özgür Aksoy – Can Yaman
Ezgi İnal – Özge Gürel
Cansu Akman – Fatma Toptaş
Deniz Koparan – Cemre Gümeli
Levent Yazman – Gürgen Öz
Ozan Dinçer – Serkay Tütüncü
Serdar Öztürk – Sarp Can Köroğlu
Soner Seçkin – Taygun Sungar
Nevin Yılmaz – Feri Baycu Güler
Ünal Yılmaz – Suat Sungur
Sevim Atasoy – Lale Başar
Emre Eren – Anıl Çelik
Gizem Sezer – Ece İrtem
İrem Doğan – Kimya Gökçe Aytaç

BAY YANLIŞ DİZİSİNİN KONUSU!

Özgür ile Ezgi komşudur. Özgür zengin olsa da bir barda barmen olarak çalışan, hayatı kafasına çok takmayan, aşka falan da inanmayan rahat bir insandır. Öte yandan Ezgi ise, aşk konusunda sınıfta kalmış doğdu adama denk gelememiş güzel bir genç kızdır. Ezgi’nin tek amacı ise artık düzgün bir adam bulup evlenmektir. Özgür, güzel komşusu Ezgi’nin erkekler konusunda başarısız olduğunu görünce ona yardım edip ona aşk konusunda koçluk yapmak ister. Özgür, Ezgi’ye sevdiği adamı ayarlamaya çalışırken Ezgi’ye aşık olduğunu fark edecektir.

Bay Yanlış Dizisinin Çekim Tarihi Belli Oldu! Dizi Hangi Kanalda Yayınlanacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler