Ana SayfaDizilerMucize Doktor Dizisine İki Oyuncu Birden Veda Etti! Dizide Hangi Karakterler Artık...

İlgili Postlar

Mucize Doktor Dizisine İki Oyuncu Birden Veda Etti! Dizide Hangi Karakterler Artık Olmayacak?

Fox Tv’de perşembe günleri yayınlanan ve büyük beğeniyle izlenen Mucize Doktor dizisi, yakın bir zamanda yeni bölüm çekimlerine başlayacak. Dizinin tutkunları yeni bölümleri izlemek için yeni bir karar çıkmazsa Eylül ayını bekleyecek. Sevilen diziden üst üste şoke eden gelişmeler yaşanıyor. Mucize Doktor dizisine iki oyuncu birden veda etti. Dizede hangi karakterler artık olmayacak? Ayrıntılar haberimizde….

Perşembe Dizileri 2020

Mucize Doktor Dizisine İki Oyuncu Birden Veda Etti!

Mucize Doktor dizisi, temmuz ayının son haftasında yeni bölüm çekimlerine başlayacak. Dizinin oyuncu kadrosunda önemli değişiklikler oldu. Kıvılcım karakterini canlandıran Özge Özder ile Damla karakterini canlandıran Merve Dizdar ardık yapımda yer almayacağı ortaya çıktı. Aldığımız bilgilere göre, Kıvılcım karakterinin diziden çıkmasının senaryo gereği hikayesinin bitmesinden ötürü olduğu, Damla karakterinin ise diziye artık devam etmeme kararı alındığı ortaya çıktı.

ÖZGE ÖZDER AÇIKLAMA YAPMAK DURUMUNDA KALDI!

Her iki oyuncuda haftalar öncesinde katıldıkları bir youtube programında dizinin setine dönmek için sabırsızlandıklarını söylemişti. Bu gelişme izleyenleri şoke etti. Özge Özder, yaptığı yayınlarda bu haberden hiç bahsetmemişti. Bu haber yayılınca, Özge Özder’e takipçileri tarafından yüzlerce mesaj geldi.

Güzel oyuncu, “Canlarım bana küsmeyiniz, kızmayınız! Karar benim kararım değildir. Ben de en az sizler kadar üzgünüm, sevgilerimle” paylaşımında bulundu.

Geçtiğimiz haftalarda dizinin yapımcılarından Asena Bülbüloğlu, sosyal medya hesabından canlı yayınına katılmış ve senarist Pınar Bulut’un 2. sezon için çerçeveyi çizen bir sunum yaptığını duyurmuştu. Bülbüloğlu, “Gelecek sezonun bütün yapısını kurduk. Bu sene bitiremediğimiz bir sezonumuz var. Ama güzel bir yerde kalmıştık. Bu sezon tüketemediğimiz 13 bölümlük hikayemiz var. Gelecek sezona kalacak. Sezon açılışında biraz afili bir giriş yapmak gerekiyor. Hikayeler biraz yer değiştirecek. Güzel, çok beğendik. Pınar (Bulut) anlattı. Şimdi, senaryolarını yazıyor” açıklamasında bulunmuştu.

Anlaşılan o ki, dizinin senarısti Pınar Bulut diziye hareket katmak üzere hikayelerde yer değişiklikleri yapmış ve bazı karakterlere de ihtiyaç olmadığını görmüştü. Merve Dizdar, Damla karakteri ile diziye yeni katılmıştı. Ancak bu karakter yeni sezonda olmayacak. Kıvılcım karakteri de yeni sezonda dizide yer almayacak.

Mucize Doktor Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler