Ana SayfaDizilerMucize Doktor Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

İlgili Postlar

Mucize Doktor Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Fox Tv’nin en çok izlenen dizilerinden Mucize Doktor’un 29. bölüm fragmanı yayınlanmadı. Dizinin son bölümünde; Ali’nin, babasının kalbi durur. Ama Ferman hoca onu geri hayata döndürünce Ali, onu kurtarmak için araştırma yapmaya başlar. Adil, Ferman ve Nazlı’yla konuşup zaten Tanju hocanın gözleri Ali’nin, üzerindeyken onu bu fikrinden vazgeçirmeleri gerektiğini söyler. Ali’ye konuşan Adil, onu vazgeçirir. Ali, son nefesindeki babasını affeder. Mucize Doktor dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Perşembe Dizileri 2020

Mucize Doktor Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman?

Mucize Doktor, virüs salgını nedeniyle tedbir amaçlı çekimlerini durdurma kararı aldı. Dizinin çekimlerinin tekrar ne zaman başlayacağı konusunda ise henüz bir açıklama yapılmadı.

MUCİZE DOKTOR 28. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLMUŞTU?

Hastaneye, kalbi iflas etmek üzere olan bir genç kadın hasta getirilir. Yemek yemeyen ve organları iflas etmek üzere olan hastayla ilgilenen Ali, kadının oğluna söylememesi gereken bir şeyi söyler. Bu sefer Ali’ye Ferman hoca patlar. Ali’ye, zaten Tanju’nun onun en ufak bir açığını aradığını, bu sefer onu kendisinin bile kurtaramayacağını söyler.

Ali, yinede kadının önce beyin sonra kalp ameliyatı olması gerektiğini iddia eder. En azından kadının karakteri değişeceğini ama hayatının kurtulacağını söyler. Aynen de öyle olur. Kadın ameliyattan çıktıktan sonra oğluna sarılır ama bir şey hissetmez. Damla, Ferman’ın baş asistanı olmak için elinden geleni yapıp, ona diğer asistanları gibi özel hayatlarıyla işini bir birine karıştırmayacağını ve güvenilir bir baş asistan olacağını ona söyler.

Onun amacını anlayan Ferman, Damla’ya işine bakmasını söyler. Hastaneye, şakağında büyük bir ezik iziyle yaşamak zorunda kalan genç hasta gelir. Nazlı ile Damla, hastayla ilgilenir. Hastanın yediği dayaklardan dolayı iç organları hasar görmüştür. Nazlı, hasta ameliyata alınırken Damla’ya o yara izini de yapabileceklerini söyler. Ameliyat sırasında Tanju, hoca hastanın estetik olmasına karşı çıkmaz.

Ali, babasının odasına girer. O ölmek üzeredir. Ali’yi oğlu Ahmet, zannedip kendisini almaya geldiğini zanneder. Ona, Ali’ye çok haksızlık ettiğini onun kendisini affetmesini istediğini söyleyip son nefesini verir. Ali’de, ona affettiğini söyler.

Mucize Doktor 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Son Nefesindeki Babasını Affediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler