Ana SayfaDizilerGel Dese Aşk Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

İlgili Postlar

Gel Dese Aşk Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Gel Dese Aşk dizisinin 4. son bölümünde; Yasemin, yemekte arkadaşlarına Murat’ın kendisini aldattığını ve onların her şeyi bilip susmakla suçlayıp orayı terk eder. Sürekli olup olmadık yerde arayan Bahar, Murat’ı zor durumda bırakır. Bahar’ın planları tıkır tıkır işler ve Ece’nin oyun arkadaşı olarak eve dönmeyi başarır. Bu arada da Derin’in okulu bırakması konusunda onu destekleyip, onun evi terk etmesine yardımcı olur. Yasemin, Murat’ı evden kovar. Murat Bahar’ın gerçek yüzünü görebilecek mi? Gel Dese Aşk dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Pazar Dizileri 2020

Gel Dese Aşk Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman?

Gel Dese Aşk dizisinin virüs salgını nedeniyle çekimlerine ara verdiğini, Erkan Petekkaya sosyal medya hesabından duyurdu. Dizinin çekimlerine ne zaman tekrar başlayacağı konusunda ise henüz bir açıklama yapılmadı.

GEL DESE AŞK 4. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLMUŞTU?

Yasemin’in, her şeyi kontrol etme hastalığı, hem çocukları hem de Murat’ı artık bıktırır. Murat, Bahar’a aşık olduğundan emin olamaz. Ancak Yasemin’le evliliklerinin yürümediğinden emindir. Bahar’la konuştuktan sonra arkadaşlarının aldatıldığını bildiğini ve sustuğunu bilen Yasemin, onlara fena patlar. Barlas, hariç herkes Murat ile Bahar’ın ilişkisini bilir.

Bahar, erkenden şirkete gider. Murat onu odasında görünce, bir daha böyle bir şey yapmaması konusunda uyarır. Bahar, koltuğa telefonunu gizleyip Murat’ı akşam yemeğine evine çağırır. Ama Murat, olamayacağını söyleyince beş dakikalık ta olsa kahve içmeyi beklediğini söyleyip oradan çıkar.

Yasemin, yemekte yaptıklarından pişman olup Murat’ın iş yerine gidip ondan özür dilemek ister. Oturduğu koltuğun altında çalan telefonun sesini duyunca açar. Bahar, Murat’a telefonunu orada unuttuğunu ve akşam onu beklediğini söyler. Bunu duyan Yasemin, telefonu fırlatıp oradan ayrılır ve soluğu Bahar’ın yanında alır.

Ona Murat’la ilişkilerin devam edip etmediğini sorarken, içeri Derin girer. Bahar, onu görünce annesinin kendisini yeniden işe çağırmak için geldiğini ve onun teklifini kabul ettiğini söyler. Derin, evde kalıp Bahar’la okul konusunu konuşur. Bahar, ona akşam ailesine okulu bıraktığını açıklamasını ve ona bir garsonluk bulması için yardımcı olacağını söyler.

Derin, ailesine durumu açıklar ve ters tepki alır. Bahar, evde işe başlar. Yasemin’le Murat, Ece’yle birlikte arkadaşlarının davetine katılır. Orada Sitare, Ece’den Bahar’ın evde çalıştığını öğrenince Yasemin’e, o kızı nasıl eve aldığını söyler. Öyle olunca da durumu daha önceden bildiği ortaya çıkar.

Öte yandan Bahar, Derin’e üç aylık bir vapur gezisinde iş ayarlar ve durumu kimseye anlatmadan gitmesini sağlar. Yasemin, eve gelince Murat’ın evden gitmesini ister. Murat, valizini alıp evden ayrılır. Barlas. Bahar’ın Murat’ın evinde çalıştığını duyunca onun evine gidip onu bayıltana kadar döver.

 Gel Dese Aşk 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Murat Bahar’ın Gerçek Yüzünü Görebilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler