Ana SayfaDizilerGel Dese Aşk 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Murat Bahar'ın Gerçek Yüzünü...

İlgili Postlar

Gel Dese Aşk 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Murat Bahar’ın Gerçek Yüzünü Görebilecek Mi?

Atv ekranlarının sevilen dizisi, Gel Dese Aşk 4. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yasemin, yemekte arkadaşlarına Murat’ın kendisini aldattığını ve onların her şeyi bilip susmakla suçlayıp orayı terk ediyor. Sürekli olup olmadık yerde arayan Bahar, Murat’ı zor durumda bırakıyor. Bahar’ın planları tıkır tıkır işliyor ve Ece’nin oyun arkadaşı olarak eve dönmeyi başarıyor. Bu arada da Derin’in okulu bırakması konusunda onu destekleyip, onun evi terk etmesine yardımcı oluyor. Yasemin, Murat’ı evden kovuyor. Murat Bahar’ın gerçek yüzünü görebilecek mi?

Pazar Dizileri 2020

Murat Bahar’ın Gerçek Yüzünü Görebilecek Mi?

Gel Dese Aşk dizisinin 5. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yasemin’in, her şeyi kontrol etme hastalığı, hem çocukları hem de Murat’ı artık bıktırıyor. Murat, Bahar’a aşık olduğundan emin olamıyor. Ancak Yasemin’le evliliklerinin yürümediğinden emin oluyor. Bahar’la konuştuktan sonra arkadaşlarının aldatıldığını bildiğini ve sustuğunu bilen Yasemin, onlara fena patlıyor. Barlas, hariç herkes Murat ile Bahar’ın ilişkisini biliyor.

GEL DESE AŞK 4. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Bahar, erkenden şirkete gidiyor. Murat onu odasında görünce, bir daha böyle bir şey yapmaması konusunda uyarıyor. Bahar, koltuğa telefonunu gizleyip Murat’ı akşam yemeğine evine çağırıyor. Ama Murat, olamayacağını söyleyince beş dakikalık ta olsa kahve içmeyi beklediğini söyleyip oradan çıkıyor.

Yasemin, yemekte yaptıklarından pişman olup Murat’ın iş yerine gidip ondan özür dilemek istiyor. Oturduğu koltuğun altında çalan telefonun sesini duyunca açıyor. Bahar, Murat’a telefonunu orada unuttuğunu ve akşam onu beklediğini söylüyor. Bunu duyan Yasemin, telefonu fırlatıp oradan ayrılıyor ve soluğu Bahar’ın yanında alıyor.

Ona Murat’la ilişkilerin devam edip etmediğini sorarken, içeri Derin giriyor. Bahar, onu görünce annesinin kendisini yeniden işe çağırmak için geldiğini ve onun teklifini kabul ettiğini söylüyor. Derin, evde kalıp Bahar’la okul konusunu konuşuyor. Bahar, ona akşam ailesine okulu bıraktığını açıklamasını ve ona bir garsonluk bulması için yardımcı olacağını söylüyor.

Derin, ailesine durumu açıklıyor ve ters tepki alıyor. Bahar, evde işe başlıyor. Yasemin’le Murat, Ece’yle birlikte arkadaşlarının davetine katılıyor. Orada Sitare, Ece’den Bahar’ın evde çalıştığını öğrenince Yasemin’e, o kızı nasıl eve aldığını söylüyor. Öyle olunca da durumu daha önceden bildiği ortaya çıkıyor.

Öte yandan Bahar, Derin’e üç aylık bir vapur gezisinde iş ayarlıyor ve durumu kimseye anlatmadan gitmesini sağlıyor. Yasemin, eve gelince Murat’ın evden gitmesini istiyor. Murat, valizini alıp evden ayrılıyor. Barlas. Bahar’ın Murat’ın evinde çalıştığını duyunca onun evine gidip onu bayıltana kadar dövüyor.

Gel Dese Aşk 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yasemin Murat’ın Evden Gitmesini İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler