Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 62. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Züleyha'yı Öldürmek İsteyen Kim?

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 62. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Züleyha’yı Öldürmek İsteyen Kim?

Bir Zamanlar Çukurova, 62. yeni bölümüyle 2 nisan perşembe günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Demir, mahkemede Züleyha’ya en ağır ceza verilmesi için elinden geleni yapar. Ertesi gün gazeteler, ‘Bitmeyen Aşk’ manşetleri atar. Behiye, son anda Müjgan’ı kurtarır. Yılmaz, Züleyha’nın iyiliği için Çukurova’yı terk edip eşi ve çocuğuyla İstanbul’a gider. Hünkar, Züleyha’ya çocuklarını götürür. Ancak Demir, onları yakalar ve çocuklarını alıp çiftlikten götürür. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Zehirlenerek hastaneye kaldırılan Züleyha’yı öldürmek isteyen kim?

Perşembe Dizileri 2020

Züleyha’yı Öldürmek İsteyen Kim?

Bir Zamanlar Çukurova 62. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Züleyha’nın zehirlendiğini öğrenen Yılmaz, Çukurova’ya tekrar dönüyor. Onu öldürmek isteyenin Demir olduğunu düşünen Yılmaz, onu öldürmek istiyor ama Fekeli ona engel oluyor. Demir’in, Züleyha’yı zehirlediği düşünülerek ifadesi alınıyor. Yılmaz, Züleyha’nın elini tutup ona bir şey olursa dayanamayacağını söyleyip gözyaşı döküyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 62. bölüm 1. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1243978004067430403

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 61. BÖLÜM ÖZETİ!

Demir, Züleyha’nın mahkemesinde konuşmaya başlar. Onu çok sevdiğini, hala da sevdiğini ama onun eskiden nişanlısı olan Yılmaz’la görüşmeye devam ettiğini, Müjgan’ın da buna şahit olduğunu, Züleyha’nın kendisini öldürmek için üç el ateş ettiğini ve şerefini namusunu beş paralık eden kadının en ağır ceza almasını istediğini söyler.

Hünkar, oğluna yapmamasını söyler. Yılmaz’da yalan söyleme diye bağırınca ikili bir birlerine mahkemede silah çeker. Hakim, Yılmaz ile Demir’i nezarete atar. Behice, Kerem Ali’nin biberonlarının olmadığını görünce eve döner. Müjgan’ın mektubunu okuduktan sonra intihar ettiğini anlayıp banyoya koşar.

Bileklerini kesen Müjgan’ı yarı baygın hastaneye yetiştirir. Müjgan, gözlerini açtığında yine Yılmaz’ı yanında bulamaz. Gazeteden okuduğu haberle tekrar yıkılır. Züleyha, kendisini görmeye gelen Sabahattin’e, Yılmaz’a Adnan’ın oğlu olduğunu söylemesini ister. Demir, Yılmaz’ın her görüşte Züleyha’yı görmeye geldiğini öğrenip ona daha da kinlenir.

Züleyha, Yılmaz’la görüştüğü sürece o hapisten çıkamayacağını anlayıp ona bir mektup bırakıp, bir daha gelmemesini ister. Fekeli’de oğluna aynı şeyleri söyleyip Züleyha’nın iyiliği için karısını ve çocuğunu alıp İstanbul’a gitmesini ister. Yılmaz’da kabul edip Müjgan’la oğlunu alıp İstanbul’a gitmek üzere yola çıkar.

Jülide’nin, rüşvet aldığı iddia edilerek görevinden açığa alınır. Demir, annesine şehir dışına çıkacağını söyler. Fırsattan istifade Hünkar’da çocukları annesine götürür. Demir, onları görünce çocukları alıp çiftliğe getirir. Çocukları hazırlatan Demir, annesini dinlemeyip çocuklarını alıp bir kadının yanına götürür.

Bir Zamanlar Çukurova 62. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Demir Çocukları Kime Götürüyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler